2.6 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Ojalan kausi moottoripyörien jäärata-ajossa loistavaan päätökseen

Lehtimäen Rannankylällä asuvan, moottoripyörien jäärata-ajon SM –sarjaa ajavan Ossi Ojalan kausi on tältä talvelta paketissa.

Vaikka säät eivät kovin talviset ole olleetkaan, niin talven aikana saatiin ajettua viisi osakilpailua, joista viimeiset kaksi viime viikonloppuna 28.-29. maaliskuuta Kuhmossa.

MAINOS

Kuhmoa edelsi Iisalmi, jossa Ossi sijoittui kuudenneksi. Kuhmon viikonlopussa hän oli sen sijaan molemmissa kisoissa kolmas ja näin Ossin sijoitus SM -pisteissä nousi neljänneksi vain muutaman pisteen pronssitilasta jääneenä.

– Kausi meni paremmin kuin uskalsin edes odottaa, viime vuonna kahdeksanneksi SM pisteissä sijoittunut Ojala sanoo ja lähettää kiitokset onnistuneesta kaudesta myös tukijoille.

Ossille kulunut kausi oli toinen lajin SM –sarjassa. Nyt saatu sijoitus ja loppukaudesta parantuneet tulokset jättivät seuraavalle kaudelle nälkää ja tavoitteetkin ovat jo selvillä. – Jatkan ajamista samalla pyörällä kuin nyt, mutta rahoituksen salliessa pyörää tullaan kehittämään ja parantamaan vielä lisää, sillä nykyisellään se antaa turhan paljon tasoitusta muille huippukuskeille.

Treeni jatkuu nyt kohti seuraavaa lähinnä kuskin itsensä fyysisen kunnon ylläpitämisessä hölkäten ja pyöräillen. Kesällä Ossi ajaa jonkun verran myös motocrossia ja enduroa.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät