-3.9 C
Alajärvi
tiistai 16.4.2024
MAINOS

JPK-07 voittoon Lähitapiola-turnauksessa!

Hippoksen jäähallissa Jyväskylässä pelattiin 11.-12.4. Lähitapiola-turnaus, johon JPK-07 -joukkue osallistui loistavalla tuloksella.

Muut turnauksen joukkueet olivat JYP Punainen, JYP Musta, JYP Valkoinen, JYP Sininen, Kiekko-Oulu, Discos Sininen, Discos Valkoinen, Discos Punainen ja JyKi.

MAINOS

JPK:n pelit sujuivat jo kauden aikana tutuksi tulleen kaavan mukaan. JPK huolehti maalinteosta ja pyöritti peliä vastustajan maalilla. Ensimmäinen maali JPK:n verkkoon tehtiin vasta viidennessä ottelussa, toisen osuman vastustaja sai finaalissa. Finaali oli turnauksen jännittävin ja tasaisin ottelu. Siinä JPK voitti Discos Valkoisen 2-1. Jälleen kerran lähti turnauksen komein pokaali kohti Alajärveä.

JPK-07 -joukkueen kausi alkaa olla päätösjuhlia vaille valmis. Ja juhliin joukkueella on syytä, sillä kaikissa kahdeksassa turnauksessa joukkue on sijoittunut kolmen parhaan joukkoon. Valmentajat Sami Seppälä ja Jere Rintala summasivat joukkueen menestyksen avaimiksi taistelutahdon ja liikkeen, jolla vastustajat jäävät jalkoihin. – Eikä näiltä intoakaan puutu, vaikka kautta on jo pitkästi takana.

Joukkue haluaa kiittää sponsoreitaan tästä kaudesta: Alajärven Apteekki, Alajärven Lämpö Oy, Alajärven Lääkintävoimistelu Oy, Alajärven Sähkö Oy, Asennuspalvelu R. Isoniemi Oy, EasyKM Oy, Finnlamelli Oy, FitFactory Alajärvi, JR Koneurakointi, Järviseudun Kiinteistöhuolto Ky, Järviseudun Levytyö Oy, Järviseudun Varaosa Oy, Kauneusstudio Ilme, Kesäkytö T & A Ay, Kodinkoneliike Janne Kultalahti Ky, Kuljetusliike VJT – Kangastie Ay, Makropa Oy, Matec Trailer Oy, MKH-Keskus Oy, Oma Säästöpankki Oy, Rakennus Penninkangas Oy, Rakennusliike Ahonen Arto ja Esko Oy, Ravintola Sopupeli Oy, Steelhouse Group Oy, Suomen LVI Suunnittelu Oy, Taksi Tarja Lehtiö, Tiiko Oy, Transport Seppälä Oy, Vapo Oy, Öhman Trukit Oy.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät