-5.8 C
Alajärvi
tiistai 16.4.2024
MAINOS

Asumista ja hyvinvointia -messut tulevat taas!

Järvi-Pohjanmaan kunnissa kiertävä Asumista ja hyvinvointia -messutapahtuma toteutetaan tänä vuonna Vimpelissä. Ajankohta on lauantai 25.4. kello 10-15, pitopaikka Vimpelin liikuntahalli.

Messujen suunnitteluryhmä järjesti tapahtuman tiimoilta tiedotustilaisuuden, jossa ennakkoinfoa antoivat Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelun Vesa Alanko-Luopa ja Reino Rauhala, teknisen toimen Yrjö Koivukoski sekä MLL Vimpelin Mari Yliahtela.

MAINOS

Messujen avauksen tulee suorittamaan Vimpelin kunnanhallituksen puheenjohtaja Marja-Leena Laakso. Yleisölle ilmainen messutapahtuma on tänä vuonna hyvinvointipainotteinen.

Näytteilleasettajia on yhteensä kuutisenkymmentä, joissa useita hyvinvointialan yrityksiä sekä n. 20 toimintamuodoillaan hyvinvointia tukevaa yhdistystä. MLL Vimpeli on järjestänyt squash-halliin lasten puuhanurkan. Siinä tilassa ei ole muita osastoja, vaan lasiovien takainen pikkuhalli on pyhitetty kokonaan pienokaisille.

Messujen pääyhteistyökumppaneina toimivat Vimpelin Osuuspankki, Finnlamelli Oy sekä Järviseudun Sanomat. Messuruokalan pidosta vastaa Raija Nahkala joukkueineen, kahvilan pidosta Vimpelin Yrittäjät ry.

Järjestäjien yleisötavoite on 1200 messuvierasta. Messuilla kävijöiden kesken arvotaan Jopo -polkupyörä.

Lue lisää messujen monipuolisesta ja viihdyttävästä ohjelmasta torstain 16.4. lehdestä!

Juhani Huopana

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät