Mäkelä Alu Oy:n RekryKoulutuksesta valmistui tiistaina 14 opiskelijaa. Kuvassa (takana oik.) myös Jamin aikuiskoulutusjohtaja Risto Riihimäki ja vastuukouluttaja Tarmo Höykinpuro.

Mäkelä Alun rekrykoulutus päätökseen Alajärvellä

Järviseudun ammatti-instituutin aikuiskoulutuksen, Mäkelä Alu Oy:n sekä Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen yhteistyössä järjestämä Yhteishankintakoulutus, eli ns. RekryKoulutus päättyi tiistaina.

Sata päivää kestäneeseen koulutukseen hakijoita oli 126, joista haastatteluun kutsuttiin 39. Koulutukseen valittiin 15 opiskelijaa, joista 14 suoritti koulutuksen loppuun. Opiskelijat olivat Alajärveltä, Vimpelistä, Evijärveltä, Soinista, Perhosta ja Seinäjoelta.

Koulutuksen tavoitteena oli antaa hyvä tieto- ja osaamispohja työskennellä itsenäisesti Mäkelä Alu Oy:n monipuolisissa työtehtävissä alumiiniprofiilien valmistuksessa, pintakäsittelyssä, pakkauksessa ja jatkojalostuksessa. Koulutuksen suorittaneista suurin osa työllistyy yritykseen.

Lue lisää koulutuksesta, sen sisällöstä ja valmistuneista torstain 23.4. lehdestä!


Tuula Jokiaho

Kuva: