-0.1 C
Alajärvi
lauantai 02.3.2024
MAINOS

Mäkelä Alun rekrykoulutus päätökseen Alajärvellä

Järviseudun ammatti-instituutin aikuiskoulutuksen, Mäkelä Alu Oy:n sekä Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen yhteistyössä järjestämä Yhteishankintakoulutus, eli ns. RekryKoulutus päättyi tiistaina.

Sata päivää kestäneeseen koulutukseen hakijoita oli 126, joista haastatteluun kutsuttiin 39. Koulutukseen valittiin 15 opiskelijaa, joista 14 suoritti koulutuksen loppuun. Opiskelijat olivat Alajärveltä, Vimpelistä, Evijärveltä, Soinista, Perhosta ja Seinäjoelta.

MAINOS

Koulutuksen tavoitteena oli antaa hyvä tieto- ja osaamispohja työskennellä itsenäisesti Mäkelä Alu Oy:n monipuolisissa työtehtävissä alumiiniprofiilien valmistuksessa, pintakäsittelyssä, pakkauksessa ja jatkojalostuksessa. Koulutuksen suorittaneista suurin osa työllistyy yritykseen.

Lue lisää koulutuksesta, sen sisällöstä ja valmistuneista torstain 23.4. lehdestä!


Tuula Jokiaho

Kuva:

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät