Marja-Terttu Rytkönen karaokevoittoon!

Mainos[adrotate banner="3"]

Eläkeliiton Etelä-Pohjanmaan piirin karaokemestaruuskilpailuissa tänään perjantaina Hotel Kurikassa laulettiin neljässä eri sarjassa: Naiset ja Miehet 50+ -vuotta sekä Naiset ja Miehet 65+ -vuotta.

Laulajia oli kaikkiaan 22, jotka kaikki olivat voittaneet karaoken aluemestaruuskilpailuissa (alueet: Järviseutu, Kuusiokunnat, Kyrönmaa, Pohjoinen, Seinäjoki ja Suupohja) jo oman sarjansa ja heidät oli valittu edustamaan omaa aluettaan.

MAINOS

Piirin mestarit vuonna 2015 ovat:
Sarja 50+ Naiset Arja Heinonen, Töysän yhdistys (Kuusiokunnat)
Sarja 65+ Naiset Marja-Terttu Rytkönen, Alajärven yhdistys (Järviseutu)
Sarja 50+ Miehet Jorma Syrjälä, Kortesjärven yhdistys (Pohjoinen)
Sarja 65+ Miehet Kari Vähäkyttä, Ähtärin yhdistys (Kuusiokunnat)

Piirin mestarit edustavat Etelä-Pohjanmaata 6-8.10.pidettävissä valtakunnallisissa EL- karaokemestaruuskilpailuissa Hankasalmella Lomakeskus Revontulessa.

Varalaulajiksi EL-karaokemestaruuskilpailuihin Hankasalmelle valittiin Naiset 50+ sarjasta Seija Syrjälä Lapuan yhdistyksestä (Pohjoisen alue), Naiset 65+ sarjasta Sinikka Hemminki Jalasjärven yhdistyksestä (Seinäjoen alue), Miehet 50+ sarjasta Keijo Kaattari Ähtärin yhdistyksestä (Kuusiokuntien alue) ja Miehet 65+ sarjasta Åke Kallio Kauhajoen yhdistyksestä (Suupohjan alue).

Tuomariston puheenjohtajana toimi Taina Alanko Kokkolasta, muut tuomariston jäsenet olivat: Sirpa-Helinä Leiwo Seinäjoelta, Ritva Sorila Töysästä, Risto Ala-Ikkelä Kauhajoelta, Asko Ruismäki Ilmajoelta ja Matti Tulimäki Kurikasta.

Yleisön suosikiksi valittiin Helena Nortunen Ylistaron yhdistyksestä.

Karaoke on hyvin suosittu harrastusmuoto Eläkeliitossa. Yhdistykset perustavat karaokekerhoja, joissa laulun harrastajat kehittävät laulutaitojaan ja viihtyvät yhdessä. Laulamisella ja yhteisöllisellä toiminnalla on hyvinvointia ja terveyttä lisääviä vaikutuksia.

Osalle laulajista on tärkeä voida myös kilpailla ja voittaa ainakin itsensä yleisön edessä. Kaikki eivät voi voittaa omaa sarjaansa, mutta jokainen voi olla tyytyväinen osallistumisestaan, nauttia kokemusta ja huomata kehittymisen mahdollisuutensa.

MAINOS
Edellinen artikkeli”Äänestin, kun äiti käski…”
Seuraava artikkeliKukkapuoti Helmi tarjoaa näyttävää sidontaa ja perinteisen kukkakaupan palvelut Alajärvellä