3.5 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Oma Säästöpankki aloitti Vimpelissä

Vimpelin keskustaan on perustettu Oma Säästöpankin palvelupiste. Palvelupiste on avannut ovensa asiakkaille 20.4. osoitteessa Patruunantie 13, R-Kioskin kanssa samassa kiinteistösiivessä entisen Tele-Avun tiloissa.

Palvelupisteen virallisia avajaisia vietetään vapunaattona 30.4 kello 10-16 ja ohjelmassa on simaa, munkkeja ja ilmapalloja, R.M -yhtye, arvontaa ja tutustumista juuri valmistuneisiin tiloihin ja Oma Säästöpankin henkilökuntaan.

MAINOS

Vimpelin palvelupiste kuuluu samaan tulosyksikköön yhdessä Alajärven ja Lehtimäen konttoreiden kanssa. Tämä tulosyksikkö on palvelupäällikkö Helena Marjomäen vastuulla. Marjomäen mukaan idea avata palvelupiste Vimpeliin sai alkunsa, kun tieto Vimpelin Nordean toiminnan lopettamisesta tuli.

– On tervettä, että paikkakunnalla on pankkikilpailua eivätkä asiakkaat joudu olemaan pelkästään yhden pankin varassa.

Uuden liiketoiminnan aloittaminen on Marjomäen mielestä myös myönteinen imagosignaali Vimpelille, jossa viime aikoina useita liikealan palveluita on lakkautettu.

Oma Säästöpankin Vimpelin palvelupiste sijaitsee osoitteessa Patruunantie 13, entisen Tele Avun tiloissa R-Kioskin kanssa samassa kiinteistösiivessä.
Oma Säästöpankin Vimpelin palvelupiste sijaitsee osoitteessa Patruunantie 13, entisen Tele Avun tiloissa R-Kioskin kanssa samassa kiinteistösiivessä.

Vastuullisena palveluneuvojana Vimpelissä on aloittanut vimpeliläinen Eija Uusitupa, joka omaa yli 30 vuoden työkokemuksen pankin alalta palveltuaan aiemmin juuri lakkautetussa Nordean Vimpelin yksikössä.

Oma Säästöpankin imagon mukaisesti Uusituvan mottona on `Lähellä ja läsnä`. Pankkipalvelun omakseen tunteva Eija on täynnä motivaatiota ja energiaa hehkuen intoa saadessaan ryhtyä palvelemaan asiakkaita Vimpelin palvelupisteen uutuuttaan hohtavissa tiloissa.

Lue lisää aiheesta ensi torstain lehdestä!

Juhani Huopana

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät