-5.8 C
Alajärvi
tiistai 16.4.2024
MAINOS

Juhlat Käsillä -tapahtuma tarjosi parhaat vinkit juhlakauteen valmistautumiseen

Suosittua Juhlat Käsillä –tapahtumaa vietettiin 17-18.4. Paavolantorilla Alajärvellä. Pienimuotoisessa messutapahtumassa päästiin ilmaiseksi katsomaan Kansalaisopiston kuluneen vuoden aikaansaannoksia sekä tutustumaan alueen kauppiaiden runsaaseen palveluiden tarjontaan.

Julia oli perjantaina tekemässä Kauneusstudio Ilmeen toimesta käsiä helliviä hoitoja vieraille.

Kaunistautumiseen vinkkejään jakoivat Kauneusstudio Ilme ja Ubon Hair and Beauty. Kauneusalalta löytyi myös muita edustajia, nimittäin Kello ja Kulta Hipun Annukka Raatikainen esittelemässä omaa korumallistoaan sekä Marita Kuhalampi, joka harrastuspohjalta valmistaa kauniita koruja niin arkeen kuin juhlaan.

MAINOS
Marita Kuhalampi esitteli kauniita harrastepohjalta tekemiään koruja.
Marita Kuhalampi esitteli kauniita harrastepohjalta tekemiään koruja.

Myös kukat ovat olennainen osa kevään juhlia. Kukkasomistamiseen ideoita tarjosi Laukkosen kukkakauppa.

Vi-Pets-eläinkaupan yrittäjä Virpi Turja oli miettinyt, millä tavoin voisi ottaa osaa tapahtumaan. Pitäähän lemmikinkin näyttää juhlapäivänä hyvältä, joten kaikki harjat ja saippuat olivat tapahtuma-aikaan myynnissä kampanjahinnoin.

Värikkäät Pet Head-saippuat koirille ihastuttivat tuoksullaan.
Värikkäät Pet Head-saippuat koirille ihastuttivat tuoksullaan.

Järjestäjät ja esillelaittajat kiittelivät kävijöitä mielenkiinnosta ja leppoisasta tunnelmasta. Kansalaisopiston näyttelyssä nähtiin muun muassa kudonta-, nypläys-, virkkaus- ja posliininmaalausryhmien töitä, sepän töitä ja tildakurssilaisten töitä.

Kansalaisopisto toivoi, että tapahtuma herättelisi ihmisiä osallistumaan tuleville kursseille.

Upea Tilda-työ Kansalaisopiston näyttelyssä.
Upea Tilda-työ Kansalaisopiston näyttelyssä.

 

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät