25.6 C
Alajärvi
perjantai 24.5.2024
MAINOS

Maastopyöräilyn alkeet opitaan kurssilla Soinissa

Soinin Sisun pyöräilyjaosto järjestää maastopyöräilyn alkeiskurssin toukokuun alussa. Kurssin tarkoituksena on antaa perusteet maastopyöräilyä aloittavalle harrastajalle, niin teorian kuin käytännönkin osalta.

Kurssilla käydään maastopyöräilyn keskeisiä asioita läpi teoriassa ja myös käytännön ajoharjoittein. Kurssi jakautuu kolmelle päivälle. Ensimmäinen osa pidetään maanantaina 4.5., toinen osa tiistaina 5.5. ja kolmas osa sunnuntaina 10.5.

MAINOS

Kahdella ensimmäisellä kokoontumiskerralla käydään aluksi lyhyt oppitunti teoriaa, jonka jälkeen noustaan pyörän selkään tekniikka- ja ajoharjoitteiden pariin. Kolmas kurssikerta painottuu enemmän varsinaiseen ajoharjoitukseen, jonka aikana palautellaan mieleen ajotekniikkaan liittyviä asioita.

Maastopyöräilyn alkeiskurssi on suunnattu 2005 syntyneille ja sitä vanhemmille maastopyöräilystä kiinnostuneille henkilöille. Kurssille ovat tervetulleita niin lapset kuin aikuisetkin. Kurssilaiset jaetaan tason ja harrastuneisuuden mukaisiin ryhmiin käytännön ajoharjoituksissa.

Kurssille tarvitset jonkinlaisen oman pyörän (ei välttämättä maastopyörää) ja ehdottomasti kypärän. Kurssin osallistumismaksu on 15 euroa. Kurssimaksu ei sisällä tapaturmavakuutusta. Kurssille osallistujan onkin tärkeää varmistaa, että hänellä on voimassaoleva vapaa-ajan tapaturmavakuutus, joka kattaa myös urheiluharjoitukset.

Sitovat ilmoittautumiset kurssille on perjantaihin 1.5.mennessä. Ilmoittautumiset ja lisätiedustelut Jan Österlund (jan.osterlund@kohiwood.com) tai Matias Leppänen (leppanma@gmail.com). Osallistujamäärä on rajoitettu.

Rami Puro

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät