Naisten kevätkirmaisu avaa reippaan kuntoilukesän

Mainos[adrotate banner="3"]

Ennen äitienpäivää naiset kirmaavat tien päälle kuntoilun merkeissä. Soinin Sisun yleisurheilujaosto ampuu kaikenikäiset naiset kevätkirmaisuun lauantaina 9.5. kello 14.

Jo ennen kirmaisua naisille on tarjolla monipuolista hyvinvointiin liittyvää esittelyä Yhteistalolla. Tuotteisiin pääsee tutustumaan jo kello 12 jälkeen ennen Tiina Väliahon ohjaamaa alkuverryttelyä, mikä alkaa kello 13.30.

MAINOS

Tällä kertaa vain naisille suunnattu ikärajaton kävely-, hölkkä- ja juoksutapahtuma lähtee Soinin urheilukentältä ennen äitienpäivää. Matkan pituus on reilut viisi kilometriä.

Reitti kulkee Teollisuusalueen kautta hautausmaan ohi palaten ”Leppäsenlenkin” kautta kirkon sivu takaisin urheilukentälle. Matkalla on sekä asfaltti- että hiekkapohjaista tietä. Miehet saavat toki osallistua tärkeisiin huoltotehtäviin reitillä.

Tapahtuma ei ole kilpailu, vaan iloinen kuntoilutapahtuma. Kaikki naiset palkitaan osallistumismitalilla ja tuotepussilla. Osallistumismaksu ei ole suuri. Ennen vappua osallistumismaksu on pienempi kuin tapahtumapaikalla. Paikan päällä on myös kahvio. Tapahtumaa on tukemassa suuri joukko alueen yrityksiä.

Rami Puro

MAINOS
Edellinen artikkeliJuhlat Käsillä -tapahtuma tarjosi parhaat vinkit juhlakauteen valmistautumiseen
Seuraava artikkeliJuoksu ja reippailu maittavat oikeanlaisissa kengissä!