-2 C
Alajärvi
keskiviikko 28.2.2024
MAINOS

Lappajärven Veikkojen paineissa komeita käsivarsiheittoja

Lappajärven Veikkojen jäsentenväliset painikilpailut kamppailtiin eilen perjantaina ammattikoulun painisalissa.

Kisoihin osallistui parisenkymmentä 3-10-vuotiasta painijaa. Jokainen paini tosissaan, mutta kukaan ei hävinnyt. Mattotuomarina ollut Petra Olli nosti kaikkien kädet ylös voiton merkiksi ottelun jälkeen.

MAINOS

Kisojen päätteeksi jokainen painija sai mitalin kaulaansa ja karkkipussin käteensä. Otteluissa komeita käsivarsiheittoja esittivät sekä tyttö- että poikapainijat saaden raikuvia aplodeja.

Veikkojen juniorivalmentajista kevätkisoissa olivat mukana Sami Kahilakoski, Pasi Lehtonen sekä Perttu ja Petra Olli. Tiimi jatkaa helmikuussa äkillisesti menehtyneen painivalmentajan Janne Myllyperkiön arvokasta työtä.

Myllyperkiö ehti pyörittää painileikkikoulua vuosien ajan omalla innostavalla tyylillään. Syyskuussa alkaa jälleen uusi harjoituskausi, jolloin painileikkikouluun ja vanhempien treeneihin ovat myös uudet kamppailu-urheilun ystävät tervetulleita.

Kevätkisoista jäi kaikille hyvä mieli, myös lasten vanhemmille, jotka näkivät suojattiensa kehittyneen vinhasti otteissaan talven aikana. Viikoittain Veikkojen painiharjoituksissa on ollut mukana jopa yli 50 lasta ja nuorta Lappajärveltä, Alajärveltä, Evijärveltä ja Vimpelistä.

Joonas Mäntylä ja Oliver Rannila painivat upeasti, mattotuomarina Petra Olli.
Joonas Mäntylä ja Oliver Rannila painivat upeasti, mattotuomarina Petra Olli.

Kevätkisoihin osallistuneet nuoret painijat: Milja Aho, Janna-Julia Mäenpää, Jenna-Justiina Mäenpää, Oliver Rannila, Jaakko Tyynelä, Leo Pouttu, Joni Osmonen, Jesse Osmonen, Mikael Lammi, Niko Niemelä, Kosti Peltoniemi, Sini Peltoniemi, Nea Puotinen, Matias Palmu, Leevi Aho, Joonas Mäntylä, Iisakki Hernesniemi, Emma Ahvenniemi, Pihla Niemelä ja Luna Korpi.

T. Tyynelä

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät