Messut menivät mukavasti Vimpelissä

Mainos[adrotate banner="3"]

Asumista ja Hyvinvointia -messut Vimpelin liikuntahallilla olivat menestys.

Pääjärjestäjän JPYP:n toimitusjohtaja Vesa Alanko-Luopa arveli messuvieraiden määrän olleen kutakuinkin tuhat henkilöä. Tunnelma kävijöiden keskuudessa oli myönteinen, nähtävää ja kuultava paljon, kuutisenkymmentä näytteilleasettajaa ja esittelijää, musiikki- ja improesityksiä laidasta laitaan.

MAINOS

Monipuolisuuden kruunasi auringonpaiste suosien myös ulkoalueelle pystytettyjä osastoja.

Messuavauksessa Vimpelin kunnanhallituksen puheenjohtaja Marja-Leena Laakso (oik.) painotti yhteen hiileen puhaltamisen tärkeyttä.
Messuavauksessa Vimpelin kunnanhallituksen puheenjohtaja Marja-Leena Laakso (oik.) painotti yhteen hiileen puhaltamisen tärkeyttä.

Hyvinvointipainotteisten messujen virallisessa avauksessa Vimpelin kunnanhallituksen puheenjohtaja Marja-Leena Laakso loi katsauksen pesäpallosymboliikkaa käyttäen Järvi-Pohjanmaalla aiemmin pidettyjen messujen historiaan.

Tuore kh:n puheenjohtaja kiteytti avauksensa tarpeeseen puhaltaa yhteen hiileen, josta meneillään olleet messut olivat yleisömäärällään ja myös monipuolisuudellaan hänen mukaan mitä mainioin esimerkki.

Kaikkien messuvieraiden kesken arvottiin Jopo-polkupyörä, jonka onnelliseksi omistajaksi pääsi Pihla Neulaniemi. Onnettarina toimivat Vimpelin yrittäjien Teija Uitto-Kohonen (vas.) sekä JPYP:n Pirkko Ylätalo.
Kaikkien messuvieraiden kesken arvottiin Jopo-polkupyörä, jonka onnelliseksi omistajaksi pääsi Pihla Neulaniemi. Onnettarina toimivat Vimpelin yrittäjien Teija Uitto-Kohonen (vas.) sekä JPYP:n Pirkko Ylätalo.

Pesäpallon parista oli yleisölle haastateltavana Vedossa debytoiva pelinjohtaja Sami-Petteri Kivimäki, joka paljasti ViVen superpesisjoukkueen strategiana olevan pelata nousujohteinen kausi siten, että ne parhaat pelit tulisivat nyt sinne syksylle.

Yleisölle haastateltiin myös ammattihiihtäjä Kalle Lassilaa, joka juontajan mukaan oli saapunut liikuntahallille kotipaikkakunnaltaan saakka rullasuksilla. Lassila myös ilmaisi tyytyväisyytensä liikuntahallilla meneillään olleeseen meininkiin.

Messumaskotti Jalmariinan kanssa pääsivät poseeraamaan pojat Veeti ja Samu.
Messumaskotti Jalmariinan kanssa pääsivät poseeraamaan pojat Veeti ja Samu.

Monilla esittelypisteillä ja osastoilla oli tuttuun tapaan suosituiksi koettuja arpajaisia. Oli ilmaisia ja maksullisia arpoja, isoja ja pieniä palkintoja.

Vimpelin Yrittäjät ry oli pannut pystyyn Päivän Herkku -messukahvilan, jonka pätevinä emäntinä ahkeroivat Johanna Koivukoski (vas.), Teija Uitto-Kohonen ja Tuija Herrala.
Vimpelin Yrittäjät ry oli pannut pystyyn Päivän Herkku -messukahvilan, jonka pätevinä emäntinä ahkeroivat Johanna Koivukoski (vas.), Teija Uitto-Kohonen ja Tuija Herrala.

Vimpelin Kirkonkylän Kyläyhdistys möi arpoja leikkikenttähankkeen kulujen kattamiseksi. Palkinnoksi oli saatu yhdistysaktiivin lahjoittamana roskakatos. Katos kiinnosti kävijöitä, kaikki arvat oli myyty jo pari tuntia ennen messujen päättymistä.

Myös liikuntahallin ulkoalueelle oli pystytetty messuosastoja ja myyntipisteitä sekä lapsille liukumäki-pomppulinna.
Myös liikuntahallin ulkoalueelle oli pystytetty messuosastoja ja myyntipisteitä sekä lapsille liukumäki-pomppulinna.

Vkky:n arpajaisten arvonnan suoritti kansanedustaja Reijo Hongisto, messutunnelman mukaisesti huumorihengessä ja pilke silmäkulmassa.

Arvontarituaalissa kyläyhdistyksen puheenjohtaja Soile Kautiainen-Hietala pyysi kansanedustajaa sanomaan yhden luvun 1-99 väliltä. Hongisto empi pitkään ja piti yleisöä jännityksessä ennen kuin kuulutti luvun 68, ei siis 69.

Hongiston valitseman numeron kohdalle oli arpalistaan nimensä kirjoittanut vimpeliläinen Voitto Lakaniemi, jolle kyläyhdistyksen toimesta roskakatos toimitettiin kotiin saakka messujen päätyttyä.

Juhani Huopana

MAINOS
Edellinen artikkeliLappajärven Veikkojen paineissa komeita käsivarsiheittoja
Seuraava artikkeliPäihderiippuvuuksista ja opiaatti -korvaushoidoista puhutaan Alajärvellä