-7.3 C
Alajärvi
sunnuntai 21.4.2024
MAINOS

Ajokortti huutokauppakeisarilta!

JPK järjestää helatorstaina 14.5. kello 12 alkaen suuren huutokaupan, johon meklariksi saapuu tv:stä tuttu Aki Palsanmäki.

Jäähallille odotetaan tuolloin tuhatta ihmistä. Huutokaupan tuotto menee JPK:n juniorityön hyväksi. Huutokauppaan otetaan tavaraa vastaan lahjoituksina. Nyt onkin sekä yksityisillä että yrityksillä oiva tilaisuus saada nurkat tyhjiksi ylimääräisistä ja tarpeettomista tavaroista.

MAINOS

Yritykset ovat jo mukavasti lähteneet tukemaan junnukiekkoilua: Alajärven Autokoulu lahjoittaa ajokortin (arvo 1560 €), JAPO valokuidun kytkemisen, Saltex tekonurmirullan ja Rengashuolto rengassarjoja.

Paljon muuta pienempää löytyy myös huudettavaksi ja lisää mahtuu siis vielä. Lahjoittajan nimi mainitaan huudon yhteydessä ja arvokkaasta kohteesta voidaan neuvotella prosenttiosuus lahjoittajalle.

Tavaraa otetaan vastaan vapun jälkeen 2.-3.5. kello 14-16 jäähallilla. Huutokaupan yhteydessä järjestetään rompetori, johon voi tuoda esimerkiksi kirjoja, dvd-levyjä ym. pikkutavaraa.

Huutokaupan tavaralista löytyy tulevalla viikolla JPK:n kotisivuilta ja se päivittyy lahjoitusten karttuessa. Lisätietoja tapahtumasta voi kysyä Petri Koskenmäeltä 045 110 7597 ja Jan Kujalalta 040 733 8434.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät