12.6 C
Alajärvi
sunnuntai 24.9.2023
spot_img
MAINOS
Alajärven Optiikan syyshulinat-mainos

Kaupunginhallitus hylkäsi aloitteet Taimelan yhtenäiskoulun jatkosta

Alajärven kaupunginhallitus käsitteli kokouksessaan Taimelan yhtenäiskoulun yläluokkien lakkauttamisesta tehtyjä kuntalaisaloitteita. Aloitteissa esitettiin päätöksen muuttamista siten, että yläluokat olisivat saaneet jatkaa.

Sivistyslautakunta esitti aiheesta kaupunginhallitukselle, että kuntalaisaloitteet eivät anna aihetta toimenpiteisiin.

Hallituksen kokouksessa Kuisma Kujala esitti Sari Palmun kannattamana, että valtuustolle esitettäisiin kuntalaisaloitteiden hyväksymistä, koska yläkoulun jatkaminen on kokonaistaloudellisesti paras ratkaisu Alajärven kaupungille.

MAINOS

Suoritetussa äänestyksessä Kujala ja Palmu äänestivät Kujalan esityksen puolesta ja Rintamäki, Leppäkangas, Höykinpuro, Kanervikkoaho-Kataja, Matokangas, Paalijärvi Kaarina, Paalijärvi Tiina, Tallbacka ja Yliaho kannattivat esitystä.

Näin ollen kuntalaisaloitteiden ei katsottu antavan aihetta toimenpiteisiin ja Taimelan yläluokkien lopettamispäätös jäi voimaan. Asia ei etene enää kaupunginvaltuuston käsittelyyn.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät