1.6 C
Alajärvi
sunnuntai 25.2.2024
MAINOS

Kauneus- ja jalkahoitola Suvituuli muutti uusiin, valoisiin tiloihin

Kauneus- ja jalkahoitola Suvituuli on muuttanut Alajärvellä Kauppakatu 26:sta Citykorttelin ylätasanteelle. Suvituuli ehti toimia Kauppakadulla miltei 13 vuotta, sillä yrittäjä, SKY-kosmetologi Sirkka Lakaniemi kertoo, että yritys avattiin äitienpäiväksi 13 vuotta sitten.

Niinpä uusien tilojen ja 13 -vuotissynttärien merkeissä asiakkaille ja lahjakorttien hakijoille kahvipannu on kuumana tulevana perjantaina ja lauantaina, äitienpäivän alla 8.-9.5. Perjantaina ovet ovat avoinna kello 9-17 ja lauantaina 9-15.

MAINOS

Muuton myötä palvelutarjonta on pysynyt ennallaan kasvo-, käsi- ja jalkahoidoissa sekä meikkauksissa. Lisäksi tarjolla on lahjakortteja, muun muassa äitienpäiväksi erikoislahjakortit, ja monipuolinen tuotemyynti.

Tavoitteena kaikissa hoidoissa on kokonaisvaltainen rentoutuminen, eli kiirettä ei ole koskaan ja pikahoitoja ei tehdä. Esimerkkinä Sirkka mainitsee itselämpiävät merimutahoidot, jotka ovat pitkiä ja hyvin rentouttavia. – Mutta missään muussakaan hoidossa ei hätäillä, asiakkaalle varataan aina riittävästi aikaa. Samaan aikaan voi hoidattaa myös kasvot ja jalat.

– Kiireen tunnetta ei tässä työssä saa olla, ei asiakkaalle eikä myöskään itselle. Silloin asiakas nauttii saamastaan hoidosta ja itse pystyn nauttimaan työstäni.

Merkittävä osa toimintaa on tuotemyynti iholle ja vartalolle sekä meikkien myynti. – Tuotteita ostaessaan asiakas saa aina ohjauksen ja konsultoinnin, jotta virheostoksilta vältytään, sanoo Sirkka, joka muutenkin panostaa ammatilliseen osaamiseen.

Hän on itse opiskellut alaa Tampereella ja on SKY -kosmetologi. Pohjakoulutus vaatii kuitenkin jatkuvaa lisäopiskelua kurssien, messujen ja tapahtumien avulla ja lisäksi Sirkka pitää tiivistä yhteyttä muihin ammattilaisiin kautta maan.
Liikettään Sirkka pitää avoinna sopimuksen mukaan ja aina passaa poiketa paikalle, kun ovet ovat auki.

Myös miehille hoidot ovat tarpeen!

Sirkka kertoo, että Suvituulin tuotevalikoimista löytyvät tuotteet erikseen niin miehille kuin naisillekin. Myös erilaisissa hoidoissa riittää miehille soveltuvaa tarjontaa, mutta valitettavan hitaasti miehet ovat syttyneet ihonhoitoon.

Jalkahoidot ovat hoidoista miehille tutuimpia ja kasvohoitoihin he yleensä tulevat ensimmäisen kerran silloin, kun vaimo tai tyttöystävä ostaa lahjakortin. Ensikokeilun jälkeen sitten yleensä palataankin.

– Miesten kannattaisi rohkaistua asiaan ja myös itse tulla ostamaan ihonhoitotuotteensa! Nykyisin sen ihonhoitotuotteen miehelle ostaa useimmiten puoliso, eikä mies silloin itse pääse valikoimaan ammattilaisen avustuksella itselleen parhaiten sopivaa tuotetta, Sirkka rohkaisee.

Vielä muutama vuosi sitten osa nuoremmista miehistä hoidatti ihoaan varsin hyvin, mutta trendit ovat muuttuneet ja äijämeiningin myötä nuoret miesasiakkaat ovat vähenneet. Sen sijaan ikääntyvät ovat huomanneet palvelujen hyödyn ja vanhimmat, ensimmäistä kertaa kasvohoitoon tulleet asiakkaat ovatkin olleet 90 -vuotiaita!

– Tyypillinen asiakas on kuitenkin edelleen 30-65 -vuotias nainen, eli ikähaitari on laajentunut vanhemmasta päästä. Kuitenkin tätä iäkkäämmillekin hoidoista on suuri apu ja samalla tavalla myös alle kolmikymppisten kannattaisi jo panostaa ihonsa hyvinvointiin.

Sirkka kertoo, että esimerkiksi kasvohoidoissa hoito räätälöidään aina asiakkaan toiveen ja hänen ihonsa vaatimusten mukaisesti. Lisäksi mietitään ihon kotihoito, sillä jatkuvuus on tärkeää.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät