Kansanedustajille nimikkoyrittäjät – tietoa suoraan yrittäjien arjesta

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät on mukana valtakunnallisessa hankkeessa, jossa kaikille 200 kansanedustajalle on nimetty omasta vaalipiiristä nimikkoyrittäjä. Yrittäjä on apuna, kun kansanedustaja tarvitsee tietoa yrittäjyydestä.

– Nimikkoyrittäjän tehtävä on välittää kansanedustajalle konkreettista tietoa yrittäjän arjesta ja kertoa, mitä yrittäjyyden edistämiseksi kannattaisi tehdä, Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Minna Sillanpää kertoo.

MAINOS

Se, että yritykset menestyvät, on koko vaalipiirin ihmisten etu: yritykset luovat työpaikkoja ja tuovat verotuloja alueelle. Yhteydenpidon on tarkoitus kestää koko vaalikauden.

Etelä-Pohjanmaan kansanedustaja – nimikkoyrittäjäparit: Hautala Lasse – Norrgård Börje, Hongisto Reijo – Niemi Anne, Kurvinen Antti – Mäkinen Timo, Risikko Paula – Heinonen Kimmo, Saarakkala Veli-Matti – Koivisto Veikko, Savola Mikko – Anttila Lasse ja Wallin Harry – Kuusela Kaija.

Nimikkoyrittäjäkonsepti käyntiin Yrittäjän ääni -seminaarissa

Kansanedustajat ja nimikkoyrittäjät tapaavat ensimmäisen kerran Yrittäjän ääni -seminaarissa Helsingissä 20.5.

Tilaisuudessa Suomen Yrittäjien johto kertoo, mitä päättäjien alkaneella vaalikaudella kannattaisi tehdä, jotta pk-yritykset pystyisivät omalla menestyksellään auttamaan Suomen talouden kasvuun. Etelä-Pohjanmaalta tilaisuuteen on ilmoittautunut jo kymmenkunta kansanedustajaa ja yrittäjää.

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät järjestää Vaasan vaalipiirin kansanedustajille elokuussa päivän yrittäjän matkassa. Päivän aikana vieraillaan kuudessa yrityksessä alueellamme ja päivä päättyy yhteiseen kesäteatteriesitykseen yli 700 yrittäjän kanssa Halkosaaren kesäteatterissa.

MAINOS
Exit mobile version