-9 C
Alajärvi
sunnuntai 27.11.2022
spot_img

Kansanedustajille nimikkoyrittäjät – tietoa suoraan yrittäjien arjesta

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät on mukana valtakunnallisessa hankkeessa, jossa kaikille 200 kansanedustajalle on nimetty omasta vaalipiiristä nimikkoyrittäjä. Yrittäjä on apuna, kun kansanedustaja tarvitsee tietoa yrittäjyydestä.

– Nimikkoyrittäjän tehtävä on välittää kansanedustajalle konkreettista tietoa yrittäjän arjesta ja kertoa, mitä yrittäjyyden edistämiseksi kannattaisi tehdä, Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Minna Sillanpää kertoo.

Se, että yritykset menestyvät, on koko vaalipiirin ihmisten etu: yritykset luovat työpaikkoja ja tuovat verotuloja alueelle. Yhteydenpidon on tarkoitus kestää koko vaalikauden.

Etelä-Pohjanmaan kansanedustaja – nimikkoyrittäjäparit: Hautala Lasse – Norrgård Börje, Hongisto Reijo – Niemi Anne, Kurvinen Antti – Mäkinen Timo, Risikko Paula – Heinonen Kimmo, Saarakkala Veli-Matti – Koivisto Veikko, Savola Mikko – Anttila Lasse ja Wallin Harry – Kuusela Kaija.

Nimikkoyrittäjäkonsepti käyntiin Yrittäjän ääni -seminaarissa

Kansanedustajat ja nimikkoyrittäjät tapaavat ensimmäisen kerran Yrittäjän ääni -seminaarissa Helsingissä 20.5.

Tilaisuudessa Suomen Yrittäjien johto kertoo, mitä päättäjien alkaneella vaalikaudella kannattaisi tehdä, jotta pk-yritykset pystyisivät omalla menestyksellään auttamaan Suomen talouden kasvuun. Etelä-Pohjanmaalta tilaisuuteen on ilmoittautunut jo kymmenkunta kansanedustajaa ja yrittäjää.

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät järjestää Vaasan vaalipiirin kansanedustajille elokuussa päivän yrittäjän matkassa. Päivän aikana vieraillaan kuudessa yrityksessä alueellamme ja päivä päättyy yhteiseen kesäteatteriesitykseen yli 700 yrittäjän kanssa Halkosaaren kesäteatterissa.

sinua saattaisi kiinnostaa

- Ilmoitus -
- Ilmoitus -

Viimeisimmät