-6.8 C
Alajärvi
maanantai 22.4.2024
MAINOS

Vedon juniorisponsorisopimukset allekirjoitettiin

Miesten superpesisottelun Vimpeli-Joensuu alla järjestettiin jo pitkät perinteet omaava, jokakeväinen juniorisponsorisopimusten allekirjoitustilaisuus.

Vimpelin Vedon puheenjohtaja Tuomo Hovila muisteli juniorisponsoroinnin alkaneen jo 1980-luvulla, tämänkeväinen saattoi olla jo 30. allekirjoitustilaisuus.

MAINOS

Vedolla on yhteensä 27 junioritoiminnan tukijaa, joista nuorisotalolla pidetyssä tilaisuudessa oli paikalla 12 eri yritysten ja yhteisöjen edustajaa. Hovilan mukaan junioreita tukevilta tulee vuosittain noin 20000 euroa, joka on merkittävä summa juniorijoukkueiden toiminnan pyörittämiseksi.

Vimpelin Vedon kokonaisbudjetti on puolen miljoonan luokkaa, jota miesten superpesisjoukkueen osalta on tälle vuodelle leikattu hieman.

Vedolla on juniorijoukkueita yhteensä 12, aina pirpanapesiksestä superpesistä pelaaviin A-poikiin saakka. Sinettiseurana Veto huolehtii junioritoiminnassaan myös kasvatuksellisesta puolesta ja Hovila pitää tärkeänä yhteenkuuluvaisuuden tunnetta, joka joukkuetekemisellä saadaan aikaan.

Tukijoilta saatavilla varoilla hankitaan nuorille joukkuepelaajille, tytöille ja pojille, pelipukuja ja varusteita sekä kustannetaan pelimatkoja. Osalla summasta kesätyöllistetään myös joitakin nuoria toimijoita.

Tilaisuuden päätteeksi Hovila jakoi kaikille paikalla olleille vapaaliput illan superpesisotteluun. Koleahkossa keskiviikkoillassa käydyssä kärkikamppailussa Veto nappasi vakuuttavasti täyden pistesaaliin 2-0 (8-2, 4-2).

Juhani Huopana

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät