Alakoululaisille stipendejä Alajärvellä

Mainos[adrotate banner="3"]

Koulujen lukuvuoden päättyessä on jälleen jaettu myös stipendejä. Osansa niistä ovat saaneet myös alakoululaiset.

Paavolan koulu: Käytös: Veera-Sofia Pajukangas, Jami Lassila. Liikunta: Eucabeth Kivikangas, Antton Peltomäki. Englanti: Oskari Heikkilä. Yritteliään oppilaan stipendi: Tuomas Kantonen. Opintomenestys: Jami Lassila, Josefiina Saari, Senja Aho, Leevi Luoma-aho. Kannustusstipendi: Daniel Hietala. Hyvät tavat/tervehtiminen: Eetu Heikinmäki. Kädentaidot: Rose Haapa-aho.

MAINOS

Hymytyttöpatsas: Iidamaria Yli-Sikkilä ja Hymypoikapatsas: Leevi Luoma-aho.
Luoma-ahon koulu: Sara Vuorela ja Aaro Vistiaho. Kiva kaveri -pokaali: Rami Korkea-aho.

Hoiskon koulu: Hymytyttö: Iiris Ranta 6.lk. Hymypoika: Waltteri Hoisko 6.lk. Opettaja Joel Viitasaaren muistorahasto: Hyvästä keskiarvosta, Sylvia Joensuu 6.lk. Hoiskon kansakoulun Nelimarkka rahasto: Hyvästä keskiarvosta, Iiris Ranta 6.lk. Hoiskon kyläkirjatoimikunnan stipendit: Englannin kielen suullisista taidoista, Waltteri Hoisko 6.lk, Tieto- ja viestintäteknisistä ansioista, Severi Peura 6.lk. Yrittäjyysstipendi: Yritteliäisyydestä koulutyössä, Tiia Turja 6.lk LC Alajärvi-Järviseudun stipendi: ”Hyvän tahdon taidoista toisia ja koulutyötä kohtaan”, Akseli Kantola 3.lk.

Uusikylän koulu: Joonas Keisala ja Mika Joensuu.

Ylikylän koulu: Yhdessä koulun vanhempainyhdistyksen kanssa jaetut stipendit: Finnilä Joonas, Haapa-aho Matilda, Höök Maria, Ketola Tuulevi, Kotipelto Janika, Maunuksela Antton, Pollari Niko, Sillanpää Saara.

Päivitetty 1.6. klo 20.25: Lisätty Ylikylän koulu.

MAINOS
Edellinen artikkeliTaimelan koululla kokoonnuttiin yhteiseen juhlaan!
Seuraava artikkeliKamerat käyntiin ja kesämaisemiin – kyläelokuvafestarit odottavat tuotoksiasi!