-3.9 C
Alajärvi
sunnuntai 21.4.2024
MAINOS

Parturi-kampaamo Tiina täytti 30 vuotta

IMG_9219

Tiina Tallbacka valmistui parturi-kampaajaksi vuonna 1983 ja perusti oman yrityksen 1985. Kilpailua paikkakunnalla oli kovasti jo 30 vuotta sitten, mutta Kurejoen kylästä parturikampaamo puuttui.

-Yrityksen perustaminen oli selvä asia, sillä olen pienestä tytöstä asti haaveillut parturin työstä, Tiina toteaa.

MAINOS

Yritys sijaitsi 16 vuotta entisen Kurejoen Osuuspankin kanssa samassa kiinteistössä. Tiinan ja hänen miehensä Reijon rakennettua omakotitalo Ylikylän koulun lähelle, tekivät he samalla yrittäjälle sopivat tilat talon päätyyn.

-Plex-käsittely on hiusalan puhutuin juttu, jonka tarkoituksena on paksuntaa ja kiillottaa hiusta. Sillä luvataan jopa neljä kertaa vahvemmat hiukset. Sitä pääsen pian koittamaan ja mielenkiinnolla odotan tuloksia, Tiina kertoo.

Tiinan tarjoamat palvelut eivät rajoitu pelkästään hiustenlaittoon, vaan kosmetologisten palveluiden myötä asiakas voi saada myös kulmien värjäyksen ja muotoilun. Intialainen päähieronta taas tarjoaa asiakkaalle rentoutusta arjen kiireiden keskellä.

Torstai-lehti onnittelee 30-vuotiasta yritystä!

Roosa Linnanmäki

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät