-2 C
Alajärvi
torstai 22.2.2024
MAINOS

Valkealampi-patikka maanantaina

Valkealammen kauniit harjumaisemat ja rauhallinen luonto houkuttelevat alueelle liikkumaan ympäri vuoden. Talven hiihtokelit ovat takana ja säilötty lumi purukasan alla odottaa jo seuraavaa kautta.
Kesäkaudella Valkealampi-patikka odottaa retkeilijöitä ensi maanantaille. Järvi-Pohjanmaan alueen liikunnanohjaaja Janne Kujala ja liikuntapaikkojen hoitaja Mika Hovinen kertovat, että patikkapäivä on ensimmäinen laatuaan Valkealammella.
Järjestettyyn patikkaan pääsee retkeilemään maanantaina 22.6 klo 17-20 välisenä aikana. Lähtöpaikkana toimii Valkealammen hiihtostadion. Reittinä on Valkealampi-Jäkälämäen kota ja takaisin Valkealammelle. Matkaa kertyy yhteensä reilut 5 kilometriä, joten matka sopii varmasti kaikenikäisille.
Kodalla on upeat näkymät useaan eri kuntaan. Kodalla on tarjolla mehua ja makkaraa ja osallistujien kesken arvotaan palkintoja. Alueen kaikki retkeilyintoiset ovat tervetulleita ilmaiseen tapahtumaan.
Reitti on merkattu hyvin, joten uudetkaan alueella retkeilevät eivät pääse eksymään.
Tapahtuman järjestää Järvi-Pohjanmaan vapaa-aikapalvelut.

Rami Puro

MAINOS

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät