-6.7 C
Alajärvi
perjantai 01.12.2023
MAINOS
MAINOS
MAINOS

Lantelan ratsastustalli Lappajärvellä kutsuu hevosleirille

Muutaman kilometrin päässä Lappajärven keskustasta sijaitsee Lantelan ratsastustalli, jossa kesän leirit on jo aloitettu. Pienimmät osallistujat ovat väkertäneet itselleen keppihevosia ja järjestäneet niillä ravikilpailuja, kun taas isommat osallistujat ratsastavat tallin oikeilla hevosilla useamman tunnin päivässä.

Lantelan tallin käytössä on maneesi, suuri, aidattu kenttä ja ympärillä vaihtelevat ja turvalliset maastot. Tallilla asuu yhteensä 15 hevosta ja ponia, joista kaksi – Kirka ja Belafonte- ovat viime kesän varsoja.

MAINOS

heppaleiri3

Heinäkuussa järjestetään kaksi leiriä, joihin ilmoittautuminen on käynnissä. Yleisleirit sisältävät täysihoidon ja vapaa-ajan ohjelmaa. Lisäksi leireillä opetellaan muita hevostaitoja, kuten hevosen varustamista tunnille ja hevosen hyvinvoinnista huolehtimista.

Lantelan tallin ratsastuksenohjaaja Anni Lantela kertoo, että jokainen leiri on erilainen ja osallistujiensa näköinen.

-Pyrimme järjestämään leireillä tasoryhmät, joten kaiken tasoiset ratsastajat ovat tervetulleita. Leiriaktiviteeteista suosituimpia ovat olleet uiminen, Kivitipun köysiradalla kieppuminen ja hevosten puunaaminen leikkimielisiin kauneuskisoihin, Anni jatkaa.

-Tallilla on kesälauantaisin ratsastustunteja ja 27.6. alkava viiden kerran alkeiskurssi. Vaelluksia alamme järjestää taas elokuun alussa, kun ötököiden määrä vähenee.

Lisätietoa kesän leireistä ja muusta tallin toiminnasta saat Annilta numerosta 045-6753528.

Roosa Linnanmäki

heppaleiri
Leikkimieliset hevosten kauneuskilpailut on tyypillisesti yksi leirien kohokohdista.
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät