0.7 C
Alajärvi
sunnuntai 03.3.2024
MAINOS

Annetaan kukkien kukkia

Soinissa pyritään ympäristöstä ja viihtyvyydestä pitämään huolta. Onhan iloa silmälle katsella kauniiksi leikattuja nurmikoita ja hoidettuja istutuksia.

Alkukesän aikana harmiakin on aiheutunut istutuksista. St1:n kohdalla olevaan linja-autokatokseen on asetettu kauniisti kukkalaatikkoistutus, jossa on mm. murattia, petuniaa, samettikukkaa. Ohikulkijoille ja bussia odottaville näky on ollut piristävä näky kylmään ja sateiseen alkukesään.

MAINOS

Kaikille näky ei ole ollut mieluisa tai oma kukkapenkki on ammottanut tyhjyyttään alkukesällä, sillä kukkalaatikko on viety jo kahdesti alkukesällä.

-Rahallisesti asia ei ole suuri, mutta kyllä asia harmittaa ja teettää ylimääräistä työtä. Olisi toivottavaa, että kukat annettaisiin rauhassa koristaa yhteistä keskustaajamaamme, toteaa hallintojohtaja Hannele Hannula. Mikäli kukkiin ei ole varaa omasta takaa, voi tulla keskustelemaan kunnan kiinteistöesimies Aimo Leppäsen kanssa.

Rami Puro

 

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät