Ainutlaatuinen kansainvälinen kuljetusalan suurtapahtuma

Mainos[adrotate banner="3"]

Power Truck Show on ainutlaatuinen ja kansainvälisesti merkittävä kuljetusalan suurtapahtuma, joka tuo alaa tunnetuksi kaikelle kansalle.

Power Truck Show järjestetään 7.-8.8. Kauhavan Alahärmässä Powerparkin näyttely-ympäristössä, jonka kaltaista ei Suomesta toista löydy. Power Truck Show on avoinna perjantaina 9-18 ja lauantaina 9-23, jolloin ilta jatkuu valoshow’n merkeissä. Tapahtumaan odotetaan 35000 kävijää.

MAINOS

Power Truck Show on noussut vuosien saatossa yhdeksi Pohjoismaiden kovimmaksi kuljetusalan tapahtumaksi. Kuljetusmessuilla ovat muun muassa mukana kuorma-automaahantuojat, joiden panostus messuosastojensa viihtyvyyteen on merkittävä.

Kuljetusmessuilta löytyy kuljetusalan ammattilaisille kaikki tarpeellinen tuotteista palveluihin, koulutuksiin ja tietoliikenneratkaisuihin.

Huikea autonäyttely sekä valoshow

Yli 300 näyttelyautoa ottavat messuyleisön vastaan perjantaista lähtien autonäyttelypuolella. Uusia autonrakentajia on ilmoittautunut sankoin joukoin mukaan ja heillä on mahdollisuus nousta 10 parhaan valioluokkaan yleisöäänestyksen kautta. Autonäyttelyssä on mukana kovia alan nimiä kymmenestä eri Euroopan maasta.

Autonäyttelyssä ovat mukana niin viimeisen päälle rakennetut kuorma-autot kuin siistit työajoneuvot, veteraani- ja nostalgia-autot, jenkkiveturit, vanit, pick-upit, USA Cars sekä tuningautot.

Pienoismallit ovat esillä lauantaina Palace-hallin sisällä ja tänäkin vuonna saadaan ihastella upeita käsitöinä tehtyjä pienoiskuorma-autoja erittäin kattavalla osastolla.

Tutuksi tullut juontajapari Laura Ruohola ja Jussi Mikkola ohjaavat jälleen ohjelmaa täynnä olevien päivien kulkua. Autonäyttelypuolella muun muassa tv:stä tuttu Latelan porukka on esittelemässä kolmannella tuotantokaudella rakennettua Party Bussia.

Huikeaa meininkiä on luvassa, kun esiintymisvuorossa ovat Crazy Driversin Monstertruck Show sekä monsterikyytitystä yleisölle, Sebastian Westbergin hurjat Freestyle Motocross hypyt sekä Tommi Ahvalan Supertrial Stunt Show. Suomi ja Hollanti kohtaavat toisensa Bullboy Vetoareenalla Truck Pullingin maaottelussa. Hollannin nelinkertainen mestari Team van Vlastuin Agro haastaa Suomen Mestarit Sauli Kivimäen ja Pekka Herlevin.

Tänä vuonna pääsee ensimmäistä kertaa seuraamaan radio-ohjattavien kuorma-autojen ja työkoneiden ajelua omalla RC-kentällä. Etelä-Pohjanmaan pelastuslaitos tulee esittelemään paloautokalustoa, johon pääsee tutustumaan.

Miss Power Truck naiskaunottaret pyörähtelevät lavalla ja messualueella ja heistä valitaan lauantaina Miss Power Truck voittaja.

Powerpark järjestää messujen viralliset Rock Night jatkobileet (K18) perjantaina ja lauantaina.

MAINOS
Edellinen artikkeliMönkijäkuljettaja tarvitsee tietoa ja taitoa
Seuraava artikkeli4H tarjoaa nuorille mielekästä tekemistä – uudet ideat tervetulleita!