0.9 C
Alajärvi
sunnuntai 03.3.2024
MAINOS

Koko viikonloppu beach volleyta!

Kolmisenkymmentä peliparia osallistui viikonlopun kaksipäiväiseen beach volleyn -turnaukseen Lehtimäen Suninsalmella.

Kahdeksatta kertaa pelattu turnaus pelattiin ensimmäistä kertaa kaksipäiväisenä. Lauantaina pelasivat miesten kilpasarjan pelaajat ja naisten sarja. Sunnuntaina oli vuorossa miesten harrastesarja. Kaikki pelit pelattiin kahdella rantakentällä.

MAINOS

Lauantain miesten ja naisten pelit pelattiin hieman epävakaisessa sääolosuhteissa. Sää ei kuitenkaan äitynyt niin huonoksi, etteikö pelejä olisi saatu pelattua. Mutta voittajat saatiin selville ja miesten kilpasarjan voiton veivät Joni ja Niko Toppari. Finaaliottelussa heitä oli vastassa Timo Tuorila ja Jani Sippola. Peli päättyi tulokseen 2-0.

Naisten sarjan pelejä jouduttiin hieman viivästyttämään rankan vesisateen vuoksi. Tauon jälkeen voiton veivät HPK:n Riikka Koivusaari ja Katja Kylmäaho. Vastassa olivat Alisa Mansikka-aho ja Saija Lybeck. Peli päättyi tulokseen 2-0.

Kilpailunjohtaja Tatu Kurunmäki osallistui itsekin harrastesarjan peleihin.
Kilpailunjohtaja Tatu Kurunmäki osallistui itsekin harrastesarjan peleihin.

Pelit jatkuivat sunnuntaina miesten harrastesarjalla. Aurinkoinen, mutta tuulinen sää vaikeutti päivän pelejä, mutta olosuhteet olivat joukkueille kuitenkin samanlaiset.

Kahdessa alkusarjassa pelasi yhteensä 12 joukkuetta, jotka pelasivat sitten jatkopelit. Finaalissa pelasivat Ilkka Hyyppä ja Tuomas Haapanen vastassaan Ville-Matti Salimäki ja Heikki Ala-Mäyry. Hyyppä ja Haapanen voittivat finaalin 2-0.

Suninsalmen beach -turnauksessa Rannankylän kyläyhdistys hoiti tapahtuman oheistoimintoja huolella. Pelaajat pääsivät pelien jälkeen peseytymään kyläyhdistyksen saunalle ja virkistäytymään Ähtärinjärveen.

Rami Puro

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät