24.7 C
Alajärvi
maanantai 27.5.2024
MAINOS

Fitness Training & Lady Lash aloitti Soinissa

Uusi hyvinvointialan yritys Fitness Training & Lady Lash aloitti toimintansa pari viikkoa sitten Soinissa osoitteessa Alajärventie 5. Yrittäjä Heidi Kotanen kertoo miettineensä yrityksen perustamista jo pitkään.

Yrityksen toiminta jakaantuu kolmeen osa-alueeseen: personal trainer palvelut, ripsipidennykset, ripsien ja kulmien kestovärjäykset sekä Fitline-tuotemyynti.

MAINOS

– Minulla on alalta kymmenen vuoden kokemus. Kouluttauduin kymmenen vuotta sitten Fisaf -personal traineriksi. Koska ala menee nopeasti eteenpäin, haluan uusimman ja tutkitun tiedon alasta. Niinpä olen tällä hetkellä Trainer4You-koulutuksessa. Muutama lähijakso on jäljellä ja valmistun parin kuukauden päästä Trainer for youn personal -traineriksi, kertoo Heidi.

Käytännön kokemusta Kotasella on työstä jonkin verran aiemmin kuntosaliohjauksesta Soinissa. Lapualla hän vastasi kuntosalitoiminnasta ja ohjasi ryhmäliikuntatunteja Lapualla ja Seinäjoella. Ryhmäliikunnanohjaajakoulutuksen Kotanen on käynyt sisäpyöräilyyn ja bodypumpiin.

Fitness Training & Lady Lash -yritys sijaitsee Alajärventiellä aivan Soinin keskustassa.
Fitness Training & Lady Lash -yritys sijaitsee Alajärventiellä aivan Soinin keskustassa.

– Pikku hiljaa tuli mieleen oman liikkeen perustaminen. Pienellä paikkakunnalla täytyi miettiä monipuolisia palveluita. Personal trainer valmennuksesta minulla on eniten kokemusta. Kuntosalivalmennus ja erityyppiset valmennuspaketit voidaan räätälöidä yksilöllisesti tarpeen mukaan.

Fitnessvalmennus kestää 1-2 vuoden ajan, eli se vaatii pitkäjänteistä työtä. Myös kehonkoostumusmittaukset tehdään, kertoo Heidi.

Kokonaisvaltaista hyvinvointia

Fyysisen tarjonnan lisäksi yritys tarjoaa ripsipidennyksiä. Pohjakoulutuksena yksi suomen laadukkaimpien ripsipidennysten maahantuoja Consult Lady Oy. Lady Lash Extentions klassiset ripsipidennyksiä laitetaan ja muutama viikko sitten Kotanen valmistui Lashlovers Oy:n volyymiripsiammattilaiseksi.

– Myös ripsien ja kulmien kestovärjäykset tehdään yrityksessä. Tavoitteena on aina tehdä laadukasta työtä laadukkailla tuotteilla, kertoo Heidi Kotanen.
Fitness Training & Lady Lash -yrityksessä on myynnissä myös urheilupuoleen ja kauneudenhoitoon liittyviä FitLinen tuotemyyntiä.

Rami Puro

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät