MAINOS

Talkooväkeä kaivataan Vimpelissä

Special Olympics järjestetään Vimpelin Saarikenttä maanantaina 17. elokuuta kello 10-12 nyt toista kertaa. Tämä huikea tapahtuma kokoaa paikalle erityisryhmien edustajia avustajineen isot määrät kautta Järvi-Pohjanmaan ja laajemmaltakin alueelta, joten luvassa on yhdessäolon ja ilon juhlaa!

Tapahtuman järjestää viime vuotiseen tapaan Kehitysvammaisten Hoitokoti Tuulikello, jonka yhteistyökumppanina on nyt myös Järviseudun omaishoitajat ja läheiset ry.

MAINOS

Kyseessä on erityisryhmien ikiomat Olympialaiset, joissa hauskojen ja viihdyttävien kilpailujen voittajien ei tarvitse olla urheilullisesti porukan parhaita, vaan näissä lajeissa päästään pitkälle kovalla yrityksellä ja nokkeluudellakin!

Tuulikellon väki hoitajat Kimmo Koivisto ja Minna Jaakkola sekä palveluvastaava Virpi Luomala kertovat, että viime vuonna mukana oli noin 80 erityisryhmäläistä ja tästä määrä on vain kasvanut! Järjestelyt ovat kaiken kaikkiaan hyvällä mallilla, mutta vielä on vähän puutteitakin.

– Tarvitsisimme lisää talkoolaisia. Heitä tarvitaan mm. keittiölle ja itse kisapaikalle toimipisteisiin apukäsiksi, Kimmo sanoo. – Hommat ovat sellaisia joita kuka tahansa osaa tehdä.

Jos juuri sinä tunnet, että voisit auttaa tapahtuman onnistumisessa, niin otathan yhteyttä Tuulikelloon tai suoraan Kimmo Koivistoon numerossa 050 542 1356.

MAINOS
Exit mobile version