11.3 C
Alajärvi
torstai 28.9.2023
spot_img
MAINOS

Harrasteajoneuvot kokoontuvat tänään Alajärvellä!

Alueellamme on paljon erilaisten harrasteajoneuvojen harrastajia, joiden talleista löytyy toinen toistaan hienompia neli- ja kaksipyöräisiä.

Usein nämä harrasteajoneuvot ovat lähinnä omistajiensa silmän ilona, koska harrastus heillä liittyy nimenomaan siihen autoon tai kaksipyöräiseen, ilman kuulumista mihinkään porukoihin tai harrastajaryhmiin.

Alajärvellä muutamat alan harrastajat ovat miettineet, että näitä ajoneuvoja olisi tosi mukava saada kaiken kansan nähtäville ja samalla harrastajat voisivat tavata toisiaan ilman, että tarvitsee kuulua sen kummemmin mihinkään porukkaan.

MAINOS

Ensimmäisen kerran harrastajia kutsuttiin koolle jo Rokulipäivien aikaan ja nyt on jatkoa luvassa. Seuraava kokoontuminen on tulevana perjantaina 7.8. ja seuraava perjantaina 4.9. Paikkana on molemmilla kerroilla Alajärven ABC:n piha-alue kello 19 alkaen.

Kokoontumiset ovat täysin epävirallisia ja paikalle ovat tervetulleita mitä erilaisemmat harrasteajoneuvot: museoautot tai muut vanhat autot, erikois- ja urheiluautot sekä kaksi ja kolmipyöräiset. Myös kaikkien kiinnostuneiden kannattaa tuolloin suunnata paikalle näkemään, miten hienoja menopelejä alueelta löytyy!

Jos tapaamiset ottavat tuulta purjeisiinsa ja kelejä riittää, jatketaan tapaamisia mahdollisesti vielä eteenkinpäin!

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät