1.4 C
Alajärvi
keskiviikko 24.4.2024
MAINOS

Paavolantorin uudisrakentaminen on alkanut

Keskipiste-kauppakeskuksen ja nykyisen Kalustepiste-myymälän välillä Alajärven keskustassa käy myllerrys. Kauppakeskuksen uudisrakentaminen on alkanut ja ensi kesänä saamme ihastella uutta Paavolantori-nimen saanutta ostospaikkaa.

Antti Nenonen vastaa Paavolantorin markkinointityöstä ja kertoo, että pian valmistuville tiloille on ollut ilahduttavasti kysyntää. Alustavia liiketilan varauksia on tehty muutaman sadan neliön verran.

MAINOS

-Rakentamisen tilasuunnittelussa ja tekniikassa huomioidaan ravintolavaraus. Toivottavasti joku ruoka- tai kahvipaikka saadaan kauppakeskukseen, toteaa tilan suunnittelusta vastaava arkkitehti Tuomo Joensuu.

Antti ja Tuomo haluavat painottaa, että nyt avautuu ”tuhannen taalan paikka” päästä toteuttamaan itseään ja unelmiaan yrittämisestä.

-Tilat ovat edullisia ja koko seutukunnan parhaalla paikalla. Aktiivinen yhteismarkkinointi ja elävä tapahtuma- ja toritarjonta pitävät yllä asiakasvirtaa, Antti kertoo innostuneesti.

Kauppakeskuksen vanha puoli ei tule kokemaan suuria muutoksia sisältä, mutta ulkoisesti koko rakennus saa yhtenäisen ja modernin ilmeen.

Tällä hetkellä kiinteistössä palvelevat seuraavien yritysten toimitilat: Fit Factory, Apteekki, R-kioski, Säästöpankki ja Omakodit, Silmäasema, Muurametalot, Paapo, Vi-Pets, Kangaskulma MY-H, Ubon Beauty ja Kalustepiste.

-Nykyisten toimijoiden keskuudessa vallitsee mukava fiilis ja innostuneisuus hanketta kohtaan, Antti kertoo.

IMG_2641

Vi-Pets-lemmikkipuodin yrittäjä Virpi Turja ja Oma Säästöpankin Tuire Viinamäki toivovat kauppakeskukseen erityisesti erikoiskahvilaa ja elintarvikekauppaa.

-Smoothiebaari olisi mahtava, Virpi haaveilee.

Paapo-käsityöpuodin yrittäjä Anne Nenonen yhtyy toiveisiin ja kertoo seuraavansa remontin edistystä odottavin mielin. Hän kertoo kuulleensa hienoja ideoita tyhjien liiketilojen suhteen ja toivoo, että ihmiset rohkaistuisivat yrittämään.

IMG_2646

-Eihän tämä koko hanke voi muuta kuin hymyilyttää, toteaa Kangaskulma MY-H:n yrittäjä Maija Yli-Hemminki remonttitunnelmista kysyessä.

-On hienoa olla näkemässä kuinka keskusta kehittyy. Toivon kuitenkin, että ihmiset eivät säikähdä rakennustyömaata. Liikkeet palvelevat edelleen samalla tavalla, vaikka yksi kulkureitti onkin suljettu. Kaksi ovea on yhä asiakkaiden käytössä, Maija jatkaa.

Alajärven Apteekin tiloissa ei tule suuria muutoksia tulemaan, sillä tilat ovat vastikään remontoidut. Koko kauppakeskuksen yleisilmeen uudistus nostaa kuitenkin hymyn farmaseuttien huulille.
Alajärven Apteekin tiloissa ei tule suuria muutoksia tapahtumaan, sillä tilat ovat vastikään remontoidut. Koko kauppakeskuksen yleisilmeen uudistus nostaa kuitenkin hymyn farmaseuttien huulille.

Roosa Linnanmäki

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät