40. Maakunnallinen Alajärven Evankeliumijuhla viikonloppuna

Mainos[adrotate banner="3"]

Maakunnallisella Alajärven evankeliumijuhlalla on juhlavuosi. Elokuun kolmantena viikonvaihteena on vuosittain vietetty evankeliumijuhlaa. Tämän vuoden juhla on jo neljäskymmenes. Juhlapaikkoina ovat Alajärven kirkko ja seurakuntatalo.

Evankeliumijuhlan tunnuksena on tänä vuonna ”Jeesuksessa on pelastus”. Tämän vuoden juhla liittyy myös Alajärven seurakunnan vuosiaiheeseen ”Kirkko soi”. Juhlassa tutustumme Siionin Kanteleeseen ja sen lauluihin Kullervo Puumalan ja Helsingin evankelisen kuoron johdolla. Saamme kokoontua kuulemaan hyvää sanomaa Jeesuksen valmistamasta pelastuksesta.

MAINOS

Juhla alkaa lauantaina 15.8. Nuorten ja nuorten aikuisten ilta on seurakuntatalolla kello 19 alkaen. Illassa musisoi duo Eve ja Ossi ja draamaesityksestä vastaa Leena Ylimäki. Väliajalla on iltapala. Iltamessu on kirkossa kello 21. Messussa toimii liturgina Aapo Kaivosoja ja Panu Malkasilta saarnaa.

Sunnuntaina 16.8. evankeliumijuhlaa vietetään koko päivän. Messu kirkossa alkaa kello 10. Liturgina on Aapo Kaivosoja ja Reijo Arkkila saarnaa. Ehtoollisavustajina ovat Esa Luomaranta ja Teuvo Veikkola.

Kanttorina on Ismo Pitkänen. Helsingin evankelinen kuoro laulaa Kullervo Puumalan johdolla. Kolehti kerätään Sleyn Kenian lähetykselle, Anna-Liisa ja Paavo Markkulan työlle. Messu radioidaan Järviradion kautta.

Evankeliumi- ja lähetysjuhla alkaa kirkossa kello 13. Puhujina ovat Päivi ja Martti Poukka sekä Esa Luomaranta. Musiikissa on Martti Poukka laulu ja huilu. Yhteislaulut säestää Kullervo Puumala. Kolehti kerätään Sleyn Japanin lähetykselle, Hanna Penttisen työlle. Juhla radioidaan Järviradion kautta.
Raamattuopetus kirkossa kello 15.

Raamattutunnin pitää Reijo Arkkila aiheesta ”Jatkoi matkaansa iloiten”. Puheen pitää Aapo Kaivosoja. Helsingin evankelinen kuoro laulaa Kullervo Puumalan johdolla.

Siionin Kanteleen lauluseurat kirkossa kello 17. Tilaisuudessa on puhujana, juontajana ja säestäjänä Kullervo Puumala. Lauletaan yhdessä Siionin Kanteleen iloisia ja rohkaisevia lauluja.

Evankeliumijuhlan väliajoilla on seurakuntatalolla ruoka- ja kahvitarjoilu, kirjoja ja arpoja lähetystyön hyväksi myytävänä.

Juhlan järjestäjinä ovat Sleyn Alajärven osasto ja Alajärven seurakunta. Kaikki ovat juhlaan sydämellisesti tervetulleita.

Teuvo Veikkola

MAINOS
Edellinen artikkeliPaavolantorin uudisrakentaminen on alkanut
Seuraava artikkeliKiinteistöveron eräpäivä lähestyy – viime vuonna noin puoli miljoonaa asiakasta maksoi myöhässä