-2 C
Alajärvi
keskiviikko 28.2.2024
MAINOS

Asusteputiikki Samurai Shop avasi uuden putiikkinsa ovet viikonloppuna

Soinissa Puusepäntiellä sijaitsee pieni yritys, joka aukaisi muuton myötä uuden putiikkinsa ovet kuluneena viikonloppuna. Kävijöiden runsas lukumäärä yllätti yrittäjä Pauliina Ruuhilehdon positiviisesti. Pauliina kiittää kaikkia läheltä ja kaukaa tulleita! Arvontalipukkeita palautettiin miltei sata kappaletta päivän aikana.

Yrittäjä Pauliina Ruuhikoski yllään hitiksi tullut tuubitoppi rusetilla.
Yrittäjä Pauliina Ruuhikoski yllään hitiksi tullut tuubitoppi rusetilla.

Samurai Shopin liikeidea sai alkunsa yrittäjänaisen mietittyä mistä ostaisi pojalleen kivan pipon talveksi. Pauliina Ruuhilehto kävi ostamassa mieleistään kangasta ja näppäränä naisena teki itse pipon pojalleen. Hetken päästä pipoja pyysi ystävät ja sitten taas heidän ystävänsä.

MAINOS

-Vuonna 2013 avasin verkkokaupan osana opinnäytetyötäni. Tuotteita menee Suomen joka kolkkaan Rovaniemeltä Helsinkiin. Yritys työllistää koko ajan enemmän, mikä ei haittaa kyllä yhtään, tradenomiksi itsensä lukenut Pauliina kertoo hymyillen. –Ompeleminen on minulle mielekäs harrastus.

samuraishop1
Samu ja Miska ovat tottuneita pipomalleja. Näitä ja monia muita Samurai Shopin tuotteita pääset tilaamaan osoitteesta http://www.samuraishop.fi.

Pauliinalla ja hänen miehellään Jukalla on kaksi lasta. Yritys saikin nimensä heidän 4-vuotiaan esikoispoikansa Samun mukaan. Perheen kuopus on 1,5-vuotias Miska. Molemmat pojista ovat tottuneita valokuvien ottamiseen, sillä pojat saavat usein toimia äidin mallina uusia tuotteita verkkokauppaan kuvatessa.

-Tuotteet ovat persoonallisia ja valtavirrasta poikkeavia, minkä takia niitä on mukava viedä vaikka lahjaksi. Jokaiselle löytyy aivan varmasti jotakin! Kangasvaihtoehtoja on runsaasti ja valikoima kasvaa koko ajan, Pauliina kertoo.

-Rusettipipot ovat olleet todella tykättyjä, ja niistä saa tehtyä uniikkeja yhdistelmiä väreillä kikkailemalla, Pauliina kertoo. Myös pipo ja tuubihuivi -setit ovat suosittuja, koska niistä voi koota itselleen ja vaikka koko perheelle toisiinsa sointuvan kokonaisuuden.

Syyskuun lopulla Samurai Shop pääsee tekemään myyntiä hiukan erilaisessa maisemassa, sillä pipopaja siirtyy Seinäjoella avautuvaan pop-up-liiketilaan, jossa liiketilan saa vuokrattua viikoksi täysin ilmaiseksi. Buustia liike-elämään-kampanja haluaa tarjota mahdollisuuden yrityksille päästä kokemaan Seinäjoki kauppapaikkana.

Roosa Linnanmäki

kuvat: Samurai Shop

 

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät