-2 C
Alajärvi
keskiviikko 28.2.2024
MAINOS

Victoria avaa ovensa Maxin kauppakeskuksessa

Maxin kauppakeskuksessa uutena yrityksenä on ovensa avannut Tmi Victoria, jossa Hanna Kurunsaaren pyörittämä liike tarjoaa kaikkea kaunista ja mukavaa etupäässä naisille ja lapsille.

Liike on avoinna tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin kello 12-17 ja maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 13.30-19. Lauantaisin liike on avoinna kello 10-14.

MAINOS

Myynnissä on mm. ruotsalaisen Capri Collectionin vaatteita, Avonin kosmetiikkaa, kenkiä Quattro Stagione ja Pomarin -mallistoista sekä Blaan ja Silverjunglen lastenvaatteet.

Silverjunglen lastenvaatteet ovat kauniita ja kulutusta kestäviä.
Silverjunglen lastenvaatteet ovat kauniita ja kulutusta kestäviä.

– Kaikki tuotteet ovat laadukkaita ja kestävät kulutusta, Hanna kertoo ja sanoo, että tavoitteena on täydentää valikoimia alusvaatteilla. Muutoinkin valikoimia on tarkoitus laajentaa isompiin kokoihin niin, että kaikkille löytyisi liikkeestä vaatteita.

– Teen myös yhteistyötä helsinkiläisen Bellissima -kenkäkaupan kanssa, mikä mahdollistaa sen että voin tarjota asiakkaille naisten kengät aina kokoon 48 saakka!

Myöhemmin myyntiin on tulossa kenkiä myös miehille ja jo nyt niitä saa tilauksesta.

Avon kosmetiikkaa liikkeessä on tarjolla laajat valikoimat. Avon on maailman vanhin kosmetiikka-alan yritys, joka tarjoaa tuotteilleen kolmen kuukauden tyytyväisyystakuun.

Tuotteisiin pääsee tutustumaan myös naisten illoissa, joita Hanna alkaa järjestää pääsääntöisesti maanantaisin ja keskiviikkoisin, ensimmäisen kerran keskiviikkona 9.9.

Naisten iltoihin otetaan kerralla maksimissaan kymmenen henkilöä, jotta jokainen pääsee rauhassa tutustumaan valikoimiin. Asiasta kiinnostuneiden kannattaa olla yhteydessä Hannaan.

Hanna toimii itsekin Avonilla tiiminvetäjänä. Victoria -liikkeen avajaiskahveja juodaan tulevana perjantaina 4.9. ja seuraavana päivänä lauantaina Hanna järjestää omalle tiimilleen ihonhoitokoulutusta.

Avonin asiantuntija, diplomikosmetologi Raini Nordstrom saapuu lauantaina 5.9. Alajärvelle ja pitää mm. kaikille avoimen ihonhoitokoulutuksen koulukeskuksen auditoriossa kello 14!
Avonin asiantuntija, diplomikosmetologi Raini Nordstrom saapuu lauantaina 5.9. Alajärvelle ja pitää mm. kaikille avoimen ihonhoitokoulutuksen koulukeskuksen auditoriossa kello 14!

Sen jälkeen kello 14 lauantaina Alajärven yläasteen auditoriossa on luvassa kaikelle kansalle suunnattu ihonhoitokoulutus, johon kouluttajaksi on saatu Avonin asiantuntija, diplomikosmetologi Raini Nordstrom!

Koulutus kestää noin tunnin ajan ja sinne ovat kaikki kiinnostuneet tervetulleita!

Kitron kevytkuljetukselle toimipiste

Victoria -myymälän yhteydestä löytyy jatkossa myös Hannan isän Jorma Sikkilän omistaman Kitron Kevytkuljetuksen toimipiste.

Esillä on mm. kaihdinmalleja ja tiedustella voi muuttokuljetuksia.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät