Reetu veti Paalijärven lavan täyteen!

67
Mainos[adrotate banner="3"]

Paalijärven lavalla järjestetyt Venetsialaiset osoittautuivat juuri niin suosituiksi kuin olettaa saattoi – tai jopa enemmän.

Lavan tanssitoiminnan uudelleen henkiinherättäjänä toimiva Jorma Saarela kertoo toivoneensa varovasti 400 henkistä yleisöä, mutta tuo tavoite tuplaantui ja lavalle myytiin illan aikana liki 800 lippua.

MAINOS

– Väkeä saapui lavalle heti kello kahdeksasta alkaen, tosin jo aikaisin päivällä pihamaalle alkoi ilmestyä kauempaa tulleiden asuntoautoja. Niitä olikin paikalla loppujen lopuksi niin paljon että minulta alettiin kysellä, onko Paalijärvelle perustettu karavaanarialue.

Tunnelma Venetsialaisissa oli korkealla ja lava sai kävijöiltä runsaasti kiitoksia monen yllättyessä sen mainiosta kunnosta. Kauimmat vieraat Venetsialaisiin saapuivat aina Riihimäeltä ja Tampereelta saakka!

Reetu luonnollisesti viihdytti tanssikansaa koko rahan edestä, vaikka bändin keikkamatka Alajärvelle saikin dramaattisen alun keikka-auton syttyessä palamaan jo alkumatkalla.

Ammattimiehet hoitivat itsensä kuitenkin keikkapaikalle vastoinkäymisistä huolimatta, eivätkä antaneet menon hyytyä!

Jorma Saarela kiittää kaikkia paikalla olleita ja kertoo tämän tanssikansalta saadun vastaanoton varmistaneen, että tanssitoiminta Paalijärvellä tulee jatkumaan viimeistään kesällä 2016!

MAINOS
Priimatassi alusasujen pop-up-myynti Kyyjärven Paletissa