-7.3 C
Alajärvi
sunnuntai 21.4.2024
MAINOS

JPK järjestää suuren jääpalloturnauksen syyslomaviikolla

Järviseudun Pallokerho järjestää suuren jääpalloturnauksen Alajärvellä syyslomaviikolla. Jääpallo on hauska joukkuelaji, jota on pelattu Alajärvellä jo ennen jääkiekkoa. Peliä pelataan luistimet jalassa hieman erilaisilla mailoilla, kuin jääkiekossa käytetään. Säännöt ja periaatteet muistuttavat monilta osin jalkapallon sääntöjä.

Turnaus käydään keskiviikkona 14.10.2015 Järviseudun Jäähallilla ja ensimmäiset ottelut alkavat kello 9.00. Kunkin ottelun pituutena on 20 minuuttia. Mukaan mahtuu 12 joukkuetta. Joukkueessa saa olla kentällä yhtä aikaa 3 pelaajaa.

MAINOS

Viiden euron osallistumismaksu maksetaan paikan päällä. Tuotto käytetään JPK:n junnutoiminnan hyväksi. Turnaus on tarkoitettu 15-25-vuotiaille, mutta katsomoon ovat kaikki tervetulleita. JPK:n puheenjohtaja Petri Koskenmäki toivookin, että kannustajia tulisi paljon paikalla. Yläkerran kioski palvelee pienen purtavan kanssa koko päivän.

Otteluiden oletetaan kestävän myöhään iltapäivään saakka. Liikuntasihteeri Kirsti Kivelä kertoo, että palkinnot ovat varmasti nuorisolle mieleen. Vapaa-aikaohjaaja Oskari Viitakangas infoaa, että turnauksesta kaavaillaan jokavuotista ja suunnitteilla on hankkia myös kiertopalkinto, johon voittajajoukkueen nimet kaiverretaan vuosittain.

Ilmoittautumiset perjantaihin 9.10. klo 15 mennessä numeroon 044 2970 271.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät