Alajärven keskustan tuntumaan lisää uudisasuntoja

Mainos[adrotate banner="3"]
Rakentaja Reijo Hirvelä, hallituksen puheenjohtaja Markku Heikkilä ja kohteen myyjä Sari Salmenautio Omakodista kutsuvat kiinnostuneet tutustumaan rakennusprojektiin lauantaina 12.9 kello 12-14.
Rakentaja Reijo Hirvelä, hallituksen puheenjohtaja Markku Heikkilä ja kohteen myyjä Sari Salmenautio Omakodista kutsuvat kiinnostuneet tutustumaan rakennusprojektiin lauantaina 12.9 kello 12-14.

Keväällä valmistunut rivitalo Särkipadontiellä saa nyt kaverikseen viiden huoneiston rivitalon ja kysynnän mukaan mahdollisesti vielä kolmannen rivitalon, joka sisältää neljä huoneistoa. Varauksia uusiin asuntoihin otetaan vastaan.

Rakentaja Reijo Hirvelän haaveissa on, että perustukset olisi tehty lokakuun puoleen väliin mennessä. Tämän jälkeen asennetaan Jetta-Talon ulkoseinäelementit paikoilleen. Sisätöihin päästäisiin marraskuun puoleen väliin mennessä. Valmiiseen tupaan pääsee muuttamaan 2016 alkukesästä.

MAINOS

-Tällaiset kohteet menevät yleensä kaupaksi hyvin nopeasti. Osakehuoneisto on hyvä ja turvallinen sijoitus, eikä tarvitse pelätä, etteikö saisi joskus asuntoa myytyä pois, kohteen myyjä Sari Salmenautio Omakodista kertoo.

Särkipadontien kohde on RS-kohde, mikä tarkoittaa sen olevan olevan kytketty asuntokauppalaissa säädettyyn rakentamisvaiheen suojajärjestelmään. Tämä takaa entistä turvallisemman sijoituksen kauppaa tehdessä. Rakennusteollisuus RT:n toimitusjohtaja Terho Salo kertoo tiedotteessaan, että suojajärjestelmään kuuluvat muun muassa vakuudet, turva-asiakirjat ja ostajien mahdollisuus valita omat edustajansa rakennushankkeen tarkkailuun.

-Ostaja saa itse vaikuttaa asunnon tyyliin ja pintamateriaaleihin, mikä takaa sen että asunnosta saadaan asukkaan itsensä näköinen, Salmenautio jatkaa. Hän kehuu rakentajan huoliteltua kädenjälkeä sekä joustavuutta ostajan toiveita kuunnellessa.

Kehuihin yhtyy myös hallituksen puheenjohtaja Markku Heikkilä, joka on asunut Särkipadontien uudessa kohteessa sen valmistumisesta asti. –Hirvelän suunnitelmassa on kaikki otettu huomioon. Olen pohjaratkaisuun todella tyytyväinen. Lisäksi olen todennut, että asunto on hyvin energiatehokas.

-Sijainti on ihanteellinen, koska liikuntamahdollisuudet ja muut palvelut ovat kävelymatkan päässä. Minulle on tärkeää, että pääsen vaivatta liikkumaan. Autoa ei ole tarvinnut juuri käyttää, Heikkilä kertoo.

Sijaintinsa takia kohde sopii erinomaisesti ihan kaikille ikä- ja kohderyhmille. Terveyskeskuksen läheisyys tuo oman turvansa ja asunnot on suunniteltu mahdollisimman esteettömiksi. Puutarhan laitosta pitävät voivat myös toteuttaa itseään, sillä takapihaa on pituudeltaan ainakin kymmenen metrin matkalta. Tontin koko on 0,4343 hehtaaria.

Kiinnostusta ihmisillä on ollut paljon. Hirvelä kehottaa unohtamaan ennakkoluulot ja menemään pankinjohtajan puheille rohkeasti neuvottelemaan. Hirvelällä on vuosien kokemus rakentamisesta, mutta näissä projekteissa hän pääsee seuraamaan omien poikiensa kädenjälkeä.

Salmenautio kertoo, että joka asuntoon kuuluu kaukolämpö lattialämmityksenä, koneellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla, sauna, erillinen varasto ja autokatospaikka.

Keväällä valmistuneita kohteita voi tulla katsomaan lauantaina 12.9 kello 12-14. Silloin voi tutustua valmiisiin asuntoihin, joiden pohjalta myös uudet asunnot tehdään. Uusiin rivitaloihin tulee viisi kolmiota (67m2) ja neljä kaksiota (54m2). Nyt on hieno mahdollisuus ottaa askel kohti omaa asumista.

Roosa Linnanmäki

MAINOS
Edellinen artikkeliJärvi-Pohjanmaan lukiokoulutus sähköistyy
Seuraava artikkeliKolmen taiteilijan yhteinen ateljeegalleria puhaltaa luovuuden tuulet Alajärven keskustaan