25.6 C
Alajärvi
perjantai 24.5.2024
MAINOS

Patsaalle nimeksi Het-Kö

Alajärven FinnKatsastuksen Nimi patsaalle -kilpailu on päättynyt. Nimiehdotuksia kesän aikana kertyi 585 kappaletta ja omilla yhteystiedoillaan pelkkään arvontaan osallistui 804 henkilöä, eli yhteensä arpalipukkeita täytti 1389.

Katsastusaseman raati valitsi patsaalle nimeksi Het-Kö. Nimivalinnan perusteluksi raatilaiset kertovat, että nimi on lyhyt, ytimekäs ja het on alajärveläistä murretta ja katsastukseen tullessa ensimmäisenä kysymyksenä on: hetikö pääsee eli ”het-kö”.

MAINOS

Het-Kö nimeä ehdotti Keijo Savola. Muita hyviä nimiehdotuksia olivat mm. Vonkamies, Paavo Jarrupala, FinnMatti, FinnUkko, HetUkko, FinnInssi, Hellow Fellow, Kake (Kauko, eläköitynyt, entinen katsastusmies), Tupruttelija, Auto-Iivari, Piippu-Heikki ja Trafikko.

Voittajanimen ehdottaja saa palkinnoksi lahjakortin katsastukseen ja lisäksi kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken arvottiin kymmenen kappaletta katsastuslahjakortteja. Voittajat ovat Kari Parkkonen, Taisto Raitamäki, Mika Ala-Mattinen, Anne Rantakangas, Maija Leväniemi, Teemu Sandell, Lauri Korpi, Joona Penttilä, Joni Keisala ja Seppo Mäkiniemi.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät