-2 C
Alajärvi
torstai 22.2.2024
MAINOS

Alajärven Ärrällä veikattiin taas rahaa!

Lauantai-Jokerista löytyi Kouvolaan menneen miljoonan euron päävoiton lisäksi kuusi isoa alavoittoa (kierros 36/2015).

Kaksi näistä voittoriveistä oli pelattu tuplattuna, ja ne osoittautuivat 40000 euron arvoisiksi. Loput kuusi oikein -tulokset tuovat pelaajilleen 20 000 euroa.

MAINOS

Lauantai-Jokerista saatiin kuusi kappaletta kuusi oikein -tuloksia(kierroksella 36/2015). Kaksi näistä voittoriveistä oli pelattu tuplattuna ja viimeinen numero osui oikeaan, jolloin voittosumma kaksinkertaistui 40 000 euroon.

Ensimmäinen tuplattu kuusi oikein -voitto pelattiin Alajärven R-kioskilla. Pelaaja ei käyttänyt pelatessaan Veikkaus-korttia, joten hänellä on edessään vielä voitonhakumatka Veikkauksen pääkonttorille Vantaalle. Hän voi myös lunastaa voittonsa Danske Bankin konttorista.

Toinen tuplattu 40000 euron voitto myytiin Syväkankaan Kioskilta. Tämän pelin oli pelannut kahden hengen porukka, joten kumpikin porukan jäsen saa 20000 euroa. Porukka käytti pelatessaan Veikkaus-korttia, joten he saavat voitot suoraan tileilleen.

20000 euron voittoja ropisi tällä kierroksella myös Maarianhaminan Tipsettanista myytyyn peliin ja kahteen Veikkaus.fi:ssä myytyyn riviin. Veikkauksen verkkosivujen kautta pelattujen pelien voitot menivät Espooseen ja Lietoon.

Lauantai-Jokerin voittorivi on 5 4 7 6 1 7 7.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät