13.8 C
Alajärvi
perjantai 24.5.2024
MAINOS

Laiva kastettiin lasten kekkereillä!

Sade ei haitannut vauhdikasta juhlaväkeä Satakielen pihakekkereillä Alajärven seurakunnan päiväkerholla, kun lasten kekkereiden kunniaksi kastettiin pihamaalla ”pönöttävä” upea laiva. Nimeksi tuli Naurulokki.

Laivan valmistuksesta vastasivat taitavat nikkaroijat Arto Kangastupa ja Kullervo Ketonen.

MAINOS

Satakielen väki haluaa kiittää arpajaisvoittoja lahjoittaneita: Neste Hoisko, Tulivuorikeskus, S-Market, Paapo, Pitkäsen kyläkauppa, Halpa-Halli, Alajärven Apteekki, Alavariini, Info, Aaltomari, Laukkosen kukka- ja hautaustoimisto, Luoma-ahon leipomo, Kati Neuvonen ja Alajärven seurakunnan nuttupiiri.

Tuotto jaetaan Senegalissa olevan päiväkerhotyön kummikohteen ja Suvirannan leirikeskuksessa perheille järjestettävän leiripäivän kesken. Tuottoa kertyi kekkereiltä yhteensä 158,50 euroa.

Tiina Paalijärvi

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät