24.7 C
Alajärvi
maanantai 27.5.2024
MAINOS

Alajärven Seppälässä tapahtuu – tule sovittamaan ja kerro mielipiteesi!

Alajärven Seppälän liikkeen valikoimat ovat uudistuneet ketjun siirryttyä keväällä uuteen omistukseen. – Omistajanmuutos on tuonut uudet tuulet ja mallistomme ovat uudistuneet mm. mitoituksen osalta, Riitta Linna Seppälästä kertoo.

Seppälä -ketjun omistaa nyt suomalainen perheyritys Eveliina ja Timo Melentjeff. Vaatteissa käytetään suomalaista suunnittelua. Suunnittelijat ovat käyneet Seppälän mallistot läpi ja muuttaneet koot suomalaisille sopiviksi #SOPIVISMI

MAINOS
Seppälä haluaa nyt olla entistä sopivampi suomalaiselle, myös aikuiselle naiselle.
Seppälä haluaa nyt olla entistä sopivampi suomalaiselle, myös aikuiselle naiselle.

– Mitoituksella haetaan aikuisempaa kohderyhmää, Seppälä on nyt sopivampi, Linna toteaa ja kertoo, että toinen uudistus myymälässä on se, että nyt myös miehille riittää päällepantavaa. – Miesten osasto on laajentunut merkittävästi!

Tulevana perjantaina 25.9. Seppälän asiakkailla on ainutlaatuinen mahdollisuus tulla tutustumaan uuteen mallistoon kello 10-18 välillä. Paikalla on tarjouksia, tarjoilua, arvontaa, kynsien lakkausta maksutta ja kun sovitat vaatteita, saat lahjan!

Riitta Linna Alajärven Seppälästä toivoo mahdollisimman monen saapuvan perjantaina liikkeeseen sovittelemaan uuden mitoituksen mallistoja. Palkinnon lisäksi saa antaa palautetta, joka menee suoraan ketjun omistajille!
Riitta Linna Alajärven Seppälästä toivoo mahdollisimman monen saapuvan perjantaina liikkeeseen sovittelemaan uuden mitoituksen mallistoja. Palkinnon lisäksi saa antaa palautetta, joka menee suoraan ketjun omistajille!

– Haluamme kannustaa asiakkaita sovittamaan vaatteita ja toivomme heidän sitten antavan palautetta, Kaikki saatu palaute kerätään yhteen ja toimitetaan eteenpäin, sillä tällä tempauksella Seppälä -ketjun omistajat haluavat saada suoraan asiakkailta mielipiteitä siitä, onko Seppälä nyt sopivampi vai vieläkö kaivataan muutoksia?

Onkin perin harvinaista, että vaatteita sovittavan kuluttajan mielipide tuotteesta saadaan suoraan kauppaketjun omistajan korviin. – Tämä on kaikkien etu. Palautteen perusteella voimme tarjota asiakkaille entistä sopivampia asukokonaisuuksia, Linna sanoo.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät