0.7 C
Alajärvi
sunnuntai 03.3.2024
MAINOS

Auttaminen tuo mielihyvää – LC Alajärvi/Järviseutu talkoili komean klapipinon

Ajellessaan kesällä Iiruulla olevalle mökilleen Markku Olli oli pannut huolestuneena merkille Anneli ja Jorma Korkea-ahon pihan läheisyydessä olevan ison puukasan.

Syksy lähestyy. Puut pitäisi saada pilkkeiksi. Jorma pystyy liikkumaan vain rullatuolilla, joten urakka oli hänelle mahdoton. Kun hätä on suuri, apukin on lähellä. Markku kertoi asiasta leijonaveljilleen. Hetkessä toteutussuunnitelma oli valmis.

MAINOS
Yhdessä tehden raskaskin työ sujuu!
Yhdessä tehden raskaskin työ sujuu!

Viime perjantaina kokoontui leijonaporukka Annelin ja Jorman pihaan. Yli-Sissalan Juha toi klapikoneen. Apuun saatiin myös Murtomäen Heikki traktoreineen. Vauhdilla siirtyivät valmiit klapit piha-alueelle paikkaan, josta ne olisi puiden kuivuttua helppo kuljettaa sisälle poltettavaksi.

Jorma seuraili tyytyväisenä piha-alueella motorisoidulla kulkuvälineellään töiden edistymistä. Anneli valmisti talkooporukalle tukevat kahvit. Isäntäväen ihmettely oli suuri: – Voiko nykyaikana löytyä vielä tällaista auttamishalua?

Viiden tunnin uurastuksen jälkeen oli talon takana vähintään 30 mottia valmiita klapeja. Annelin ja Jorman kiitosten saattelemana poistuimme heidän luotaan hyvillä mielin. Toimillamme olimme varmaan olleet lisäämässä heidän luottamustaan huomiseen.

Mauno Laakso

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät