-3.4 C
Alajärvi
maanantai 22.4.2024
MAINOS

Operaatio Joulun Lapsi Alajärvellä – Kokoa joululahja Euroopan köyhille lapsille

Alajärvellä jo perinteeksi muodostunut Operaatio Joulun Lapsi -keräys on jälleen täällä. Patmos Lähetyssäätiön keräys haastaa ihmisiä kokoamaan lahjapaketteja Euroopan köyhille lapsille Romaniaan ja Moldovaan.

Joulupaketteja lapsille on kerätty jo vuodesta 1995. Alajärvellä paketteja on tehty aiempina vuosina runsaasti. Tänä syksynä Joulun Lapsi -pakettien keräysaika on 5.10.-15.11.

MAINOS

Keräyspaikkana toimii Kahvila Toivo Alajärven keskustassa, josta voi hakea tyhjän paketin ja ohjeet sen kokoamiseen. Täytetyt laatikot palautetaan kahvilaan. Toivon ”lahjalaatikkoon” on myös mahdollista jättää yksittäisiä lahjoituksia, esimerkiksi villasukat tai lelun.

Pakettien kokoaminen on helppoa ja hauskaa puuhaa. Lahjoittaja voi itse päättää, tuleeko paketti tyttölle vai pojalle ja minkä ikäiselle lapselle haluaa lahjan suunnata. Pakettiin laitetaan aina lelu, vaatteita, hygieniatarvikkeita ja karkkipussi.

Kokoamisen selkeät ohjeet ja paljon muuta materiaalia löytyy osoitteesta www.joulunlapsi.fi sekä Toivosta saatavista esitteistä. Ollaan yhdessä mahdollistamassa myös köyhille lapsille iloinen joulu. Meidän pieni panoksemme voi olla jollekin yksi lapsuuden kohokohdista.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät