24.3 C
Alajärvi
tiistai 28.5.2024
MAINOS
MAINOS

Seinäjoen käsityömessut tarjosi jälleen huikean määrän inspiraatiota ja käsityöelämyksiä!

Seinäjoella viikonloppuna järjestetyt käsityömessut keräsi kaikkiaan 20 760 vierasta. Tänä vuonna usean vierailijan suusta kuului, että tarjonta oli entistä parempaa. Moni vieras kävi inspiroitumassa ja tekemässä ostoksia useampana päivänä.

kasityomessu1

Tapahtuman juontajana toimi mediapersoona Janne Kataja ja vuoden käsityöyrittäjäksi valittu virkkuri Molla Mills. Perjantaina lavalla haastateltiin muun muassa Vinkee-nimisen heijastinliivejä valmistavan yrityksen yrittäjä Kreetta Ahosta.

Kreetta kertoo, että idea persoonallisille heijastinliiveille tuli, kun oma poika ihmetteli perinteistä neonväristä liiviä pukiessaan, että miksi hänen täytyy aina näyttää rakennusmieheltä. Tämän jälkeen poika tuumasi, että hän olisi mieluummin ritari.

Vinkee-yrittäjä Kreetta Ahonen suloisten heijastinliivien kera!
Vinkee-yrittäjä Kreetta Ahonen suloisten heijastinliivien kera.

Nyt liivivalikoimasta löytyy valoa pimeyteen jokaiselle pienelle ritarille ja prinsessalle. Persoonalliset heijastinliivit saavat päät kääntymään ja hymyn jokaisen huulille! Tuotteisiin pääset tutustumaan osoitteessa: www.vinkee.fi.

Jalasjärvellä Jokipiin kylässä sijaitsee Tarja Salonrannan paja, jossa hän tekee puhuttelevaa taidekeramiikkaa. Voimaa teoksiinsa hän ammentaa maaseudun luonnosta ja rauhasta.

MAINOS

kasityo4

Myös järviseutulaisia yrityksiä ja bloggaajia nähtiin messutapahtumassa. Esimerkiksi alajärveläisen Paapo-putiikin ja Sisustus Kokon -osastolla oli jatkuvasti positiivinen hälinä päällä!

Alajärveläinen Maikki Kokko sisustusliikkeensä osastolla tekemässä asiakkaalle hänen toiveidensa mukaista syyskranssia.
Alajärveläinen Maikki Kokko sisustusliikkeensä osastolla tekemässä asiakkaalle hänen toiveidensa mukaista syyskranssia.
Sisustus Kokonin messuosastolla nähtiin upeita joulukoristeita!
Sisustus Kokonin messuosastolla nähtiin upeita joulukoristeita.
Näitä ihastuttavia Verstas Vienolan sisustusesineitä voit ostaa myös käsityömyymälä Kultaisesta Kiulukasta Lappajärveltä.
Näitä ihastuttavia Verstas Vienolan sisustusesineitä voit ostaa myös käsityömyymälä Kultaisesta Kiulukasta Lappajärveltä.
Gittesin syötävän ihanat saippuat! Mikä tuoksu!
Gittesin syötävän ihanat, tuoksuvat saippuat! 
"Kangasholisteille" löytyi mitä hienompia kangasvaihtoehtoja syksyn ompeluhetkiin!
”Kangasholisteille” löytyi mitä hienompia kangasvaihtoehtoja syksyn ompeluhetkiin.
Pallovalobuffet ihastutti messuvierailijoita!

Seinäjokelaisella Emma’s and Mama’s-sisustuskaupalla oli myös osasto, jolla säpinää riitti. Pallovalobuffet oli hauska ja erilainen idea, jossa pystyi kokoamaan itselle mieleisen väriset tunnelmavalot pimeisiin syysiltoihin.

Teksti ja kuvat:

Roosa Linnanmäki

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät