0.8 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Movetron esiintyy Evijärven ysäreissä

Ensi lauantaina 10.10. on Evijärven nuorisoseuralla luvassa legendaariset ysäribileet, kun lavalle nousee 1990-luvun suursuosikki Movetron.

Movetronin ensimmäinen single Romeo ja Julia meni sinkkulistan ykköseksi, ja listalle nousivat myös Ristinolla ja Alla koivupuun. Heinäkuussa 1995 julkaistu debyyttialbumi Romeo ja Julia myi parissa viikossa kultaa, ja seuraava albumi Soittorasia ylsi kultakantaan heti julkaisupäivänään. Vuosikymmenen loppupuolella julkaistiin vielä kaksi albumia.

MAINOS

Yhtye jäi telakalle vuosituhannen vaihteessa, kunnes heräsi uudelleen vuonna 2007 Back To Ysäri -rundin myötä. Ysäribuumin siiivittämänä Movetron on aktivoitunut tekemään tiuhasti keikkoja ja uutta levyäkin on jo tulossa uunituoreen ”Älä Unohda Minua”-sinkun jatkoksi.

Movetronin muodostavat Päivi Lepistö, Jukka Tanttari ja Timo Löyvä. Yhtyeen musiikilliset lähtökohdat olivat eurodancessa eli kaiken kaikkiaan on Eville tulossa jälleen tanssittava ilta! DJ-hommista vastaa yksi maan ykkösysäritiskijukkia eli Club Onniteekista tuttu DJ Tony.

K-18 bileissä palvelee myös olutbaari ja grilli. Ysäribileissä on aiemmilla kerroilla ollut yli tuhat osallistujaa, ja vauhdikas ilta on luvassa tälläkin kertaa.

Lippuja voi ostaa ennakkoon bilepäivään 10.10. kello 18 saakka hintaan 15 euroa, myyntipaikkoina ovat Evijärven Mäntyhovi, Alajärven, Pietarsaaren ja Kokkolan ABC:t, Kauhavan Samburger ja Kaustisen MM-tools. Hae omasi ja osta kaverille kans!

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät