13.8 C
Alajärvi
perjantai 24.5.2024
MAINOS

Evijärven Siwa vahvistuu Veikkauksen palveluilla

Kolmen Pohjanmaalla, kolmen Etelä-Pohjanmaalla ja yhden Keski-Pohjanmaalla sijaitsevan Siwan palveluvalikoima vahvistuu lokakuun aikana Veikkauksen peleillä. Aiemmin Siwoissa on ollut myynnissä rajattu valikoima Veikkauksen arpoja, mutta jatkossa lähikaupoista saa kätevästi kaikki Veikkauksen palvelut.

Uudet Veikkaus-pisteet tulevat Laihian kirkonkylän, Kauhajoen, Ähtärin, Evijärven, Kokkolan Mariankadun sekä Pietarsaaren Ahlströminkadun ja Svedenin Siwoihin. Veikkauksen pelit ovat olleet kauppojen asiakkaiden keskuudessa toivottuja.

MAINOS

Uusilla Veikkaus-pisteillä halutaan palvella asiakkaita entistä paremmin ja osaltaan turvata lähipalveluita niin kaupungeissa kuin myös suurten asutuskeskittymien ulkopuolella. Veikkauksen pelit tulevat asiakkaiden ulottuville lähikauppojen pitkien aukioloaikojen puitteissa.

– Asiakkaat ovat jo usean vuoden ajan toivoneet meille Veikkausta, ja nyt on ihana päästä kertomaan, että Veikkaus-kone on viimein tulossa. Odotukset ovat kovat, pietarsaarelaisen Siwa Svedenin myymäläpäällikkö Tiina Haka-Honkaniemi kertoo.

– Siwan ja Valintatalon tehtävä on turvata asukkaiden lähipalveluita. Vahvassa kasvussa olevilla lähipalveluilla tuomme helpotusta ja pientä viihdettä arkeen. Olemme panostaneet voimakkaasti asiakkaiden toivomien Veikkaus-palveluiden saatavuuteen kaupoistamme, ja syksyn aikana uusia Veikkaus-myyntipisteitä avataan lähes 40 kauppaamme, Suomen Lähikaupan palvelujohtaja Petri Toivonen kertoo.

Ruokakaupan palveluiden ja uusien Veikkaus-pisteiden lisäksi lähikauppojen monipuoliseen palveluvalikoimaan kuuluu muun muassa Matkahuollon pakettipalvelu.

Uusi Veikkaus-myyntipiste avataan Siwa Evijärveen 28.10.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät