TerapiaPolku ja FysioJärviseutu kutsuvat perheitä hauskan ulkoilupäivän viettoon

Mainos[adrotate banner="3"]
Terapia
Anne Mariapori ja Katariina Latvala valmistelevat majaa suurten kuusien alle lauantain tapahtumaa varten. Toiveena on, että mahdollisimman moni pääsisi kurkistamaan sen sisältöön tulevana lauantaina!

Järvi-Pohjanmaan TerapiaPolku Oy ja FysioJärviseutu Ky järjestävät syysloman kunniaksi kaikille perheille avoimen ja maksuttoman toimintapäivän Terapiapolun pihamaalla Alajärven Kurejoella lauantaina 17.10. kello 12-15.

-Päätarkoituksena on viettää hauskaa aikaa yhdessä! Haluamme myös tuoda vanhemmille ideoita lasten vapaa-ajan ohjelmaan. Kaiken harrastamisen ei tarvitse olla suurta ja kallista, vaan usein itse keksityt ja sovelletut jutut ovat niitä parhaita ilon lähteitä, TerapiaPolun toimitusjohtaja Anne Mariapori kertoo.

MAINOS

-Myös isovanhemmat voivat tulla paikalle viettämään laatuaikaa lasten kanssa. Tarkoituksena on tutustua perinneleikkeihin, joita tämän päivän lapset eivät välttämättä enää tunne. Säävarausta ei ole, sillä haluamme näyttää, että oikeanlaisella varustuksella pystyy olemaan ulkona millä tahansa kelillä, Katariina Latvala FysioJärviseudusta toteaa.

Piha-alueella on useita eri toimintapisteitä. Jumppasaliin rakentuu toimintarata, jonka suunnittelusta vastaavat kaksi lähihoitajaopiskelijaa. Luvassa on myös tuote-esittelyä, kasvomaalausta ja poniratsastusta. Tarjolla on makkaraa, kahvia ja mehua.

Lasten kanssa touhuamaan tottuneet naiset Anne ja Katariina odottavat itsekin tulevaa päivää innolla ja alkavat suunnittelemaan majan rakentamista pihan suurten kuusien alle. Maja tulee olemaan koekäytössä tulevana lauantaina ja jatkossa se palvelee asiakkaita heidän leikeissään.

Roosa Linnanmäki

MAINOS
Edellinen artikkeliHoiskontie 25 kehittämis- ja innovaatiokeskus on monipuolinen toimija
Seuraava artikkeliEläkeliiton Evijärven yhdistys on täynnä energistä toimintaa!