-6.8 C
Alajärvi
maanantai 22.4.2024
MAINOS

Ylimääräinen tunti käytettiin liikuntaan

Viime viikonlopun kesäajan päättymisestä jäi ”ylimääräinen tunti” liikkumiseen koko perheen voimin. Sunnuntain sää ei toki ollut mikään paras mahdollinen sateen vuoksi mutta ihan hyvä määrä osallistujia oli kuitenkin mukana Soinin ja Lehtimäen tapahtumissa.

Soinissa osallistujia oli 33 ja Lehtimäellä 55. Monenikäisiä kuntoilijoita oli liikkeellä päivän tapahtumissa.

MAINOS

Lehtimäen tapahtuma alkoi yhteisellä alkuverryttelyllä opiston uimahallin pihassa ja Soinissa liikekeskuksen pihassa. Alkuverryttelyn jälkeen Lehtimäen tapahtumassa kuntoilijat kiersivät haluamansa matkan pururadalla tai keskustan läheisyydessä.

Lenkin jälkeen oli mahdollista käyttää opiston uimahallin tiloja peseytymiseen, saunomiseen sekä uimiseen. Soinissa kierrettiin noin kolmen kilometrin mittainen lenkki, jossa oli matkan varrella 10 kysymysrastia.

Molemmissa tapahtumissa arvottiin useita palkintoja osallistujien kesken. Lehtimäellä pääpalkinnon voitti Ilona Pitkänen. Mittarin oli lahjoittanut Lehtimäen Apteekki. Soinin pääpalkinto meni Ruut Honkolalle. Palkinnon lahjoitti Soinin Apteekki.

Lehtimäen tapahtuman järjesti Lehtimäen Silmu, Apteekki, Järvi-Pohjanmaan vapaa-aikatoimi, Sydänyhdistys ja eläkeliitto/Lehtimäki. Soinin tapahtumassa mukana olivat Soinin Silmu, Soinin Apteekki ja Järvi-Pohjanmaan vapaa-aikatoimi.

Rami Puro

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät