Alajärven keskustassa valmistaudutaan parhaillaan mörköiltaan!

Mainos[adrotate banner="3"]

mörkö

Alajärven keskustassa järjestetään jälleen odotettu mörköilta tänään keskiviikkona. Liikkeet palvelevat pidennetyin aukioloajoin jopa kello kahdeksaan tai yhdeksään saakka. Moni yrittäjä on hinnoitellut tuotteitaan ”pimein” tarjoushinnoin, jotta myymälöihin saadaan tilaa syksyn ja joulun uutuustuotteille.

Paavolantorin käytävillä kummittelee kello 16.30-17.30, jolloin Kuortaneen urheiluopiston opiskelijat ovat ohjaamassa lapsille mörkömäisen pelottavia leikkejä. Fit Factory-yrittäjä Tuija Silver-Lager vinkkaa, että heijastimista ja taskulampuista on näissä leikeissä iloa, joten oma kannattaa ottaa mukaan. Lasten ilmaisen kummitustunnin aikana vanhemmat voivat rauhassa tehdä ostoksia kauppakeskuksessa.

MAINOS

Muodin Top Pisteessä mörköilta on XL-ilta! Zhenzi malliston edustaja Elina Vuorio on paikalla kertomassa syksyn uutuuksista.
Talvitakkeja on myynnissä puoleen hintaan ja Zhenzi-malliston mallikappaleita myynnissä alkaen 10 euroa.

Kadun toisella puolella Seppälässä on myös hurjia tarjouksia. Kauneusstudio Ilmeen Katriina Kantanen on lentänyt luudallaan putiikkiin. Paikanpäällä tehdyistä hoitovarauksista saa kymmenen prosentin alennuksen ja arvonnassa on timanttihionta-kasvohoito. Kynnet lakataan ilmaiseksi mörköteemaan sopivaksi!

Myös apteekki palvelee normaalia pidempään itsehoitopuolella asioivia. Pimeän aikaan on tärkeää näkyä liikenteessä, siispä apteekilla on tarjolla erilaisia ja moneen tyyliin sopivia heijastimia. Rohkeammat voivat maistaa käärmejuomaa ja apteekin salmiakkia.

Alajärven Yrittäjät ry:n alaisen Kaupan Kehittämisryhmän järjestämän Mörköillan perinne on vahva ja kauppiaat toivovat ihmisiä kovasti liikkeelle. Tänä vuonna tarkoituksena on järjestää hauska kirjainsuunnistus, jossa ideana on poimia keskustan liikkeiden ovista kirjaimet ja saada muodostettua näistä mörköiltaan liittyvä sana. Kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan kaksi 30 euron lahjakorttia.

Toinen uusi juttu tapahtuman tiimoilta on yhteistyö Nuorisovintin kanssa. Ostoksia tehtyään nuorison on mahdollista siirtyä illanviettoon keskustan vintille, jossa voi pelailla ja seurustella.

Yrittäjät ovat tapansa mukaan satsanneet omaan pukeutumiseensa ja he kannustavat myös asiakkaita hassuttelemaan vaatteilla ja peruukeilla. Irvistetään kun tavataan!

Roosa Linnanmäki

 

MAINOS
Edellinen artikkeliKukka ja Hautaustoimisto Laukkonen on kulkenut asiakkaiden iloissa ja suruissa jo 70 vuoden ajan
Seuraava artikkeliFinnKatsastus palvellut alueen autoilijoita jo viisi vuotta