1.4 C
Alajärvi
keskiviikko 24.4.2024
MAINOS

Eija-Liisa Keskinen Eläkeliitto Etelä-Pohjanmaan piirihallitukseen

Eläkeliiton Etelä-Pohjanmaan piirin syyskokous otti kantaa sote-uudistukseen vaatien, että uudistuksessa on huomioitava ihmislähtöisyys. Julkisuudessa on keskitytty sote-alueiden määrään ja rahoitukseen. Varjoon ovat jääneet ihmisten tarpeet ja odotukset.

Eläkeliiton Etelä-Pohjanmaan piiri edellyttää myös, että sote-uudistuksessa huomioidaan sosiaalipalvelut tasavertaisesti terveyspalvelujen ohessa. Sosiaalipalveluilla tuetaan ikäihmisten itsenäistä selviytymistä ja ihmisarvoista kotona asumista.

MAINOS

Kokous valitsi erovuorossa olleiden tilalle uusiksi piirihallituksen jäseniksi Jussi Rintasalon (Ilmajoki), Eija-Liisa Keskisen (Lehtimäki), Eero Nurmelan (Isokyrö), Sirkka Wiitalähteen (Isojoki), Tapio Saaren (Karijoki-Kristiina) ja Eeva Huhtalan (Alavus).

Piirihallituksen muut jäsenet ovat: Tapani Harju (Kauhava), Raimo Holm (Ylihärmä), Lilja Lantela (Lappajärvi), Anja Rantala (Alajärvi), Anelma Ylinen (Nurmo) ja Irja Rinta-Kiikka (Vähäkyrö).

Piirin puheenjohtajana jatkaa Merja Uusitalo Karijoki-Kristiinan yhdistyksestä.

Lappajärvi palkittiin jäsenhankinnasta

Jäsenhankinnassa 1.1 – 31.8.2015 parhaiten menestyneet yhdistykset palkittiin kokouksen alussa. Yli 600 jäsenen yhdistyksistä parhaimmat tulokset saivat Lapua 150 jäsentä, Jalasjärvi 82 jäsentä, Seinäjoki 54 jäsentä. Tulokset laskettiin nettokappalemäärän mukaisina.

Alle 600 jäsenen yhdistyksissä palkinnot jaettiin prosenttiosuuden perusteella ja voittajayhdistykset olivat Kauhava 6,8, Maalahti 5,5 ja Lappajärvi 3,9 prosenttia.
Eläkeliiton Etelä-Pohjanmaan piirissä on 32 yhdistystä, joiden yhteinen jäsenmäärä 31.8. oli 19578 jäsentä. Jäsenmäärältään suurimmat yhdistykset ovat Jalasjärvi (1232), Kauhajoki (1197), Alavus (1043) ja Lapua (1016) ja Ilmajoki (907).

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät