Joulunaika toivotettiin tervetulleeksi Lehtimäellä koko kylän voimin!

Mainos[adrotate banner="3"]

Lehtimäen Nuorisoseuran talolla vietettiin perjantai-iltana koko kylän yhteistä juhlaa, kun Joulunavausmarkkinat kutsuivat paikalle paitsi runsaiden myyntipöytien luo, myös mukavan ohjelman pariin.

Lehtimäen Yrittäjien, Jyskeen, nuorisoseuran ja LC Lehtimäen puuhaamissa joulunavajaisissa oli markkinapöytien ympärillä kuhinaa.
Lehtimäen Yrittäjien, Jyskeen, nuorisoseuran ja LC Lehtimäen puuhaamissa joulunavajaisissa oli markkinapöytien ympärillä kuhinaa.

Ohjelmaosuuden alussa Lions Club Lehtimäen Heikki Honkola ja Hannu Yli-Hynnilä palkitsivat tämän vuoden rauhanjulistekilpailussa menestyneet. Kolmanneksi sijoittui Miia Koivulampi, toiseksi Netta Puumala ja voiton otti Kati Rajamäki.

MAINOS

Taimelan koulu Power girls -tytöt Netta Puumala, Ronja Leppäkangas ja Anni Rantakangas esittivät hienon tanssiesityksen ja paikalle saatiin myös joulupukki, joka kertoi lasten käytöksen Lehtimäellä olleen varsin hyvää. Muutamia pikku rikkeitä on joulupukille raportoitu, mutta ne ehditään vielä ennen joulua sopia.

Perinteiseen tapaan Lehtimäen Jyske jakoi juhlassa palkintoja menestyneille urheilijoilleen. Yleisurheilujaoston puheenjohtaja Jari Lepistö kertoi Lehtimäen ja Jyskeen toimivan yhdessä, mistä kertoo yli 300 jäsentä. Jäsenmäärä on kasvanut voimakkaasti kuntaliitoksen jälkeen.

Lehtimäen Jyske jakoi palkintoja menestyneille urheilijoilleen.
Lehtimäen Jyske jakoi palkintoja menestyneille urheilijoilleen.

Lepistö ja Jyskeen puheenjohtaja Tuula Kurunmäki luovuttivat palkinnot nuorille, vähintään piirin myöntämään kisaan osallistuneille Riina Autiolle, Roope Mäkipellolle, Olivia Vainionpäälle, Erika Härköselle, Sakari Sammalistolle, Saga Kurunmäelle, Sini Sammalistolle, Silja Kurunmäelle ja Milana Vainionpäälle.

Palkintonsa saivat myös Jyskeen kilpaurheilijat. Jyske sai viime kesänä peräti kolme urheilijaa arvokisoihin ja pukemaan Suomen maajoukkueasun ylleen! Jyske oli seuraluokittelussa I -luokan yleisurheiluseura ja ainoa, jolla oli kolme oman seuran kasvattia keihäänheiton Kalevan Kisoissa.

LC Lehtimäen suosittu Tiernapojat -esitys hurmasi yleisön jälleen kerran!
LC Lehtimäen suosittu Tiernapojat -esitys hurmasi yleisön jälleen kerran!

Ansioistaan palkittiin Sotilaiden Maailmanmestari keihäänheitossa Ari Mannio, keihäänheittäjä Janette Lepistö, juoksija Sanni Taipalus, keihäänheittäjä Pasi Mäkipelto sekä hiihtäjä Anni Keisanen.

Juhlan lopussa yleisöllä oli mahdollisuus nähdä LC Lehtimäen miesten esittämä, suosittu Tiernapoja, joka saavuttikin jälleen kerran huikean suosion!

Tuula Jokiaho

 

 

MAINOS
Edellinen artikkeliTerapiaMessi tuo toimintaterapian palvelut Alajärven keskustaan
Seuraava artikkeliJoulunaika käynnistyi Vimpelissä palkintosateessa