-2.1 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

Järviseudun Varaosa 25 vuotta – ansiomerkkejä työntekijöille

Järviseudun Varaosa Oy juhlii tänään perjantaina 25 -vuotista taivaltaan työn merkeissä. Tupa on ollut täynnä asiakkaita aamusta alkaen, mutta kesken päivän saatiin kokea myös pieni juhlahetki.

Alajärven Yrittäjät ry:n, kaupan kehittämisryhmän ja JPYP:n edustajien tervehdyskäynnillä juhlivassa yrityksessä oli tällä kertaa puheita ja kukkapuskaa suurempikin merkitys, koska Järviseudun Varaosan perustaja Aimo Lammi ja poikansa, nykyisin kauppiaana toimiva Tuomo Lammi olivat halunneet muistaa yrityksen pitkäaikaisia ja sitoutuneita työntekijöitä ansiomerkein.

MAINOS

Alajärven Yrittäjät ry:n puheenjohtaja Toni Harjula totesi tervehdyspuheessaan miten hienoa on, että paikkakunnalta löytyy Järviseudun Varaosan kaltainen yritys, jossa saa aina loistavaa palvelua yrittäjiltä ja osaavalta henkilökunnalta.

Harjula luovutti varaosamyyjä Hannu Hautamäelle Suomen Yrittäjien kultaisen ansioristin 20 vuoden palveluksesta ja Kyösti Koloselle hopeisen ansioristin kymmenvuotisesta palveluksesta.

Hautamäki on työskennellyt Järviseudun Varaosassa jo 22 vuoden ajan ja Kolonen 11 vuotta.

Niin yrittäjiä kuin työntekijöitäkin muistettiin myös kukkasin. Tervehdyksen yritykseen toivat Harjulan lisäksi yrittäjistä Markku Harju ja Karoliina Vuorinen sekä JPYP:ltä Jouko Etula.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät