0.5 C
Alajärvi
sunnuntai 25.2.2024
MAINOS

Maakunnalliset Vuoden yrittäjät palkittiin

Perinteiseen Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien järjestämä yrittäjien itsenäisyyden juhla kokosi Törnävä-salin täyteen juhlakansaa.

Juhlapuheen piti Suomen Yrittäjien toimitusjohtajana järjestön perustamisesta saakka toiminut, nyt eläkkeelle siirtyvä toimitusjohtaja Jussi Järventaus, joka puheessaan totesi, että Suomen kyky päättää asioistaan on sitä parempi, mitä vahvemmalla pohjalla Suomen talous on.

MAINOS

– Yrittäjyys on talouden ja hyvinvoinnin selkäranka. Yrittäjyyden kautta syntyvät tarvittavat palvelut, tavarat, työpaikat, talouskasvu ja yhteiskunnan tarvitsemat verotulot. Yrittäjät ovatkin viime vuosina vastanneet lähes kaikista uusista maamme työpaikoista. Yrittäjyys on isänmaallinen asia ja rauhanajan puolustusvoima, Järventaus sanoi.

Juhlan juonsi Salla Hemminki ja Aleksi Yli-Sisala viihdytti yleisöä laulullaan. Illan orkesterina kuultiin Helmenkalastajia.
Juhlan juonsi Salla Hemminki ja Aleksi Yli-Sisala viihdytti yleisöä laulullaan. Illan orkesterina kuultiin Helmenkalastajia.

Juhlassa palkittiin kaksi yritystä Maakunnallisella Yrittäjäpalkinnolla. Tänä vuonna palkitut yritykset olivat Finnkumu Oy Kurikasta ja Kuortaneen Kaivin Oy Kuortaneelta. Finnkumusta palkintoa vastaanottamassa olivat toimitusjohtaja Matti Ollila ja myyntijohtaja Maire Korpi. Kuortaneen Kaivimen yrittäjäpatsaan vastaanottivat yrittäjät Jyrki Mäki-Mustapää ja Kari Mäki-Mustapää puolisoineen.

Kuortaneen Kaivin on veljesten Kari ja Jyrki Mäki-Mustapään vuonna 2006 perustama maansiirto- sekä pohjarakennustöihin keskittyvä yritys, jonka erikoisosaamista ovat kaapelityöt mm. valokuitukaapelit.

Yrityksen tärkeimpiä asiakkaita ovat operaattorit, kunnat, kaupungit ja yritykset. Kuortaneen Kaivin toimii valtakunnallisesti. Kasvun on mahdollistaneet yrittäjien mukaan pitkäaikaiset työnantajat sekä osaava henkilökunta. Yritys työllistää 14 henkilöä, kesäaikaan yritys työllistää huomattavan määrän myös nuoria.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät